The Kissing Booth is een van de meest bekeken films van Netflix in 2018 (besides To all the boys I’ve loved before) en toen er bekend gemaakt werd dat er een vervolg komt op deze Netflix Orginal sprongen wij een gat in de lucht. Maar de grote vraag is nu: what’s it about?!

Releasedatum

De officiële datum wanneer het tweede deel uitkomt, is helaas nog niet bekend, maar sinds Juni 2019 zijn ze al bezig met de sequel en daarom denken wij dat The Kissing Booth 2 begin 2020 op Netflix te streamen is.

The Cast

De grote vraag is: komt Jacob Elordi (Noah Flynn) terug? Gelukkig wel! Net als Joey king (Elle Evans) en haar BFF Joel Courtney (Lee Flynn).

We gaan ook kennismaken met een paar nieuwe gezichten. Netflix heeft officieel bevestigd dat Maisie Richardson-Sellers en Taylor Perez nu ook bij de cast van The Kissing Booth 2 horen.

Spoiler alert

Warning: Spoiler Alert! In het einde van de film gaat Elle naar Noah op de Universiteit en waren ze er nog niet over uit of ze bij elkaar zouden blijven of niet, maar als het aan Joey King ligt: “Elle Goes to visit Noah at College. Of course, there has to be some crazy things that get out of hand, but I don’t know”, heeft ze aan Seventeen laten weten.

De TRAILER

Hier is alvast een kleine sneak peek van de sequel!

Vind je The Kissing Booth leuk? Kijk dan ook eens naar deze films!

The Kissing Booth

Voor wie even wil terug zwijmelen naar deel 1, hier hebben we de trailer van The Kissing Booth.

We keep ya updated!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @thekissingbooth