Ready, set, chill

Move over. Alles gaat even aan de kant, want jij moet bijkomen van deze dag. Houdt iedereen even zijn of haar mond, please? Just you, de bank, een grote kop thee en de afstandsbediening. Thank you!

3 Op Reis Backpack – 19:50 op NPO 3
Hoe vet is het om Europa rond te trekken met alleen een rugzak? Geraldine Kemper, Jan Versteegh en een aantal gelukkigere vlogger reizen van Amsterdam tot Athene. 

Hotter Than My Daughter – 20:30 op RTL 4
Iedereen schaamt zich weleens voor zijn of haar moeder, maar deze moeders maken het wel erg bont. Moeder Angela neemt het motto less is better wel erg serieus en moeder Jannie is gek op getoupeerd haar en zuurstok roze pakjes. Gelukkig is daar Gordon en zijn modeteam voor een make-over.

Kiss Kiss Bang Bang – 20:30 op SBS 9
Crimineel Harry Lockheart (Robert Downey Jr.) probeert uit handen van de politie te blijven. Hij komt per ongeluk bij de auditie van een film terecht en wordt nog uitgekozen voor één van de rollen ook. Maar of dat het allemaal makkelijker maakt… 

10 Things I Hate About You – 20:30 op Net 5
Kat (Julia Stiles) is nogal bitchy en het lukt haar dan ook niet gemakkelijk om een lover te vinden. Balen voor haar zusje (Larisa Oleynik), want die mag van hun vader pas daten als Kat een vriend heeft.

First Knight – 20:30 op RTL 8
Een echte Middeleeuwse lovestory! Koningsdochter Guinevere (Julia Ormond) heeft afgesproken om met koning Arthur (Sean Connery) te trouwen. Ze bewondert hem wel, maar echte liefde is het niet. Haar kasteel loopt gevaar en met koning Arthur aan haar zijde is ze een stuk veiliger. Maar dan wordt Guinevere verliefd op zwaardvechter Lancelot (Richard Gere)…

Draadstaal – 21:15 op NPO 3
Zin in something fun? Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge maken je vast weer aan het lachen met hun typetjes Fred, Ria, Said, Leon en Jopie.