Herken jij hem hierin?

Toen jouw relatie uitging, was de oorzaak natuurlijk overduidelijk: It’s not you, it’s him. Want jij bent fabulous, dat weten we allemaal.

Je ex weet dit ook, en daarom is de kans groot dat hij stiekem nog steeds in love met jou is. Vertoont hij deze signs?

 

1. Stalker much?
Hij wandelt ‘toevallig’ hetzelfde restaurant, park, café, schoolgebouw of winkelcentrum binnen, een kwartier nadat jij een foto van je locatie op Instagram hebt gedeeld. 'Hé! Jij ook hier?'

2. Love you, mean it.
In het weekend stuurt hij je drunk texts. Of drunk dials. Of dronken serenades. Of dronken emo-sessies. Recht vanuit z’n hart.

3. Maar echt.
Want dit doet hij ook als hij niet dronken is. 'Sorry, die WhatsApp moest eigenlijk naar een vriend. Die dezelfde naam als jou heeft, ja. Ik ben ook zo’n suffie.' Yeah, right.

4. Hoe gaat het nou eigenlijk met…
Hij stuurt je moeder Facebook-berichtjes, om te vragen hoe het met haar gaat. Om vervolgens in no-time het onderwerp te veranderen naar jou.

5. Mister sensitive
Om zichzelf bezig te houden, is hij ineens op zoek gegaan naar allerlei nieuwe hobby’s. En dus schrijft hij liedjes, blogs en diepe, poëtische teksten over relaties en break-ups, die wel erg veel op die van jullie lijkt.

6. Girls <3 baarden
Af en toe komt er wel eens foto van een celeb met baard voorbij op Facebook, en af en toe like je die foto wel eens. Oké, altijd. Een maand later verandert je ex zijn profielfoto. Zijn nieuwe accessoire: een fluffy beard. It’s like magic.

7. #Yeahright
Voor jullie break-up was hij nooit erg actief op social media, maar nu lopen jouw accounts over met zijn updates. En ieder bericht wordt natuurlijk afgesloten #havingfun #happy #timeofmylife. Grappenmaker.  

8. Just sayin'
Hij deelt nieuwsberichten op Facebook waarin staat dat de meest succesvolle relaties ontstaan tussen stelletjes die tussendoor wel eens uit elkaar zijn geweest.

9. Het nieuwe hard to get 
Eens in de zoveel tijd, of beter gezegd, één keer per dag stuurt hij je een berichtje. Gewoon, om te vragen hoe het gaat. En te zeggen dat je mooi bent. En je te vertellen dat hij je mist.

10. Downgrade
En als hij dan toch eindelijk een nieuwe vriendin heeft gevonden, had ze jouw long lost twin kunnen zijn. De gedowngrade versie dan, want niemand is zo awesome als jij #movingon.

 

Fotografie: Nick Onken