Dingen die je doet als je home alone bent

Hartstikke gezellig hoor, als je hele familie thuis is. Maar het is pas echt feest als iedereen weg isDansen in je onderbroek, dineren met chocoladepasta en 300 selfies maken. We've all been there. 

Ben jij binnenkort alleen thuis? Dan ga je vast één, twee of alle dingen van het lijstje hieronder doen ;-). Check it out

1. Bust a move
Als je ouders van huis zijn, dans jij op tafel. Of in de keuken, douche, slaapkamer of woonkamer. Geen enkele plek is veilig voor jouw moves.

2. And the Grammy goes to
YOU, want vandaag zing jij de sterren van de hemel. Wie heeft er een microfoon en een podium nodig als je ook gewoon een borstel kunt gebruiken?  

3. Nutella-diner
De gouden regel: alles rechtstreeks uit de pot met een lepel naar binnen werken. Of met lange vingers. Of gewoon met je eigen vingers #noshame.

4. Ik-eet-alles-diner
Van chips naar koekjes naar snoep, terug naar chips en verder met chocola. Gewoon omdat het kan. En omdat het awesome is.

5. Selfie-sessie
Je hebt tenslotte uuurenlang de tijd om de perfecte selfie te maken. Ga ik voor zonlicht, kaarslicht, tv-licht of maanlicht?

6. Move over, Nicki
Hoewel je normaal gesproken altijd voor de natural make-uplook gaat, is Nicki Minaj vandaag jouw grote voorbeeld. Gele oogschaduw? Kan best. Roze lipstick erbij? Prima!  

7. Talk to the TV
En met praten bedoelen we schreeuwen. De Pretty Little Liars blijven maar in A’s val trappen en iemand moet ze toch waarschuwen?

8. Of tegen je huisdier
‘Wie is een grote jongen? Dat ben jij hè, ja. Dat ben jij! Mama is zo trotsiewotsie op jou. Kom eens even knuffelen!’ Ondertussen plet je je geliefde beestje half, maar dat vindt-ie vast heel fijn toch?  

9. Stalker alert!
Er is niemand die mee kan kijken op je laptop, dus niemand die je kan veroordelen op je internetgedrag. Let the stalking games begin! Of het nu je ex is, je love interest of je vriendje van de kleuterschool, niemand is veilig voor jouw FBI-aanval.

10. Een uur douchen
Om vervolgens om vier uur ’s middags al in pyjama op de bank te crashen en er niet meer vanaf te komen. You go, girl!

 

Fotografie: Chris Eckert