je bent niet de enige…

You know that awkward moment when…. je op straat een stapje opzij doet voor iemand en diegene dezelfde kant op stapt?  En dat soort van dansje dat er dan ontstaat? Yep, classic. En zo zijn er nog a whole lot more awkards moments die we allemaal weleens overkomen.

Herken jij ze?

 

1. Op een verjaardag wil je iemand een hand geven, maar hij of zij wil jou drie zoenen geven… om vervolgens allebei jullie hoofd dezelfde kant op te doen. Botsing!

 

2. Je hebt uren aan een verslag gewerkt en als je ein-de-lijk klaar bent sla je ‘m ASAP op en mail je het document naar je docent… als je het bestand tenminste terug kan vinden… waar had ik het ook alweer opgeslagen?

 

3. Je maakt een sarcastische joke, maar niemand begrijpt jouw sarcasme en iedereen gaat er serieus op in. Zucht.
 

4. Zit je in een bus, of in de klas waar het doodstil is, krijg je ineens een berichtje waar je hardop om moet lachen. Of erger nog: je denkt uit het niets terug aan iets grappigs en begint in public keihard te lachen…#psycho
?

5. Na 5x ‘hè’ en ‘wat zeg je’ gevraagd te hebben nog steeds niet weten wat iemand zegt en maar gewoon jaknikken.  
 

6. Als je aan het shoppen bent, zonder iets te kopen een winkel uitlopen en tegen jezelf zeggen: act normal,  je bent onschuldig!
 

7. YAY! De ober komt eraan met food… Ennnnn loopt vlak voor jullie tafeltje de andere kant op, terwijl jij al ruimte aan het maken was voor dat huge AF bord.
 

8. Dat éne vervelende moment op je verjaardag. Want ja, je b’day is super fun… totdat iedereen voor je gaat zingen en jij geen idee hebt hoe je moet staan of kijken… GET ME OUTTA HERE!
 

9. Totaaaaaal niet meer fatsoenlijk kunnen functioneren als je crush tegen je praat.  Come on brain, work with me.
 

10. Je zit de nieuwe lover van je ex zwaar te cyberstalken en horror happens: je liket één van haar foto’s. Uit 2012