Deze fashion items moeten in je kast liggen deze herfst!

Aspyn Ovard laat je in haar nieuwe video zien welke 10 items een must-have zijn om in je kast te hebben deze herfst.

Hoeveel van deze items heb jij al in je kast liggen? En even: hoé cute is de puppy van de moeder van Aspyn? 'Eevee the mini goldendoodle' <3 
 

1. Black flats
Deze simpele zwarte schoentjes zijn super cute, maar passen ook bij zowat elke outfit. Perfect!

2. Neutral hat
Een mooie hoed met een neutrale kleur is altijd goed tijdens de herfst. Het geeft net die extra stylish touch aan je outfit.

3. Scarves
Sjaals zijn uiteraard ook een must deze herfst. Of het nou een gewone of een infinity sjaal is, in een neutrale kleur of met print, alles kan! Je kan ze daarbij ook op heel veel verschillende manieren dragen.

4. Striped sweater
Gestreepte dunne truitjes zijn heel goed om te dragen als het net iets kouder is. Ze zijn daarbij ook perfect voor layering.

5. Simple bracelet
Een simpel sieraadje kan ook heel wat toevoegen aan je fall outfit. Of het nou goud, silver of rose gold is, het staat super pretty!

6. Printed dress
Een jurkje met bijvoorbeeld een bloemenprint is ook iets wat hot is deze herfst. Combineer dit jurkje met een paar overknee boots en eventueel een maillot of panty als het wat kouder is. Super easy, maar ook super leuk.

7. Colored dress
Ook kan je ervoor kiezen voor een wat neutralere jurk in bijvoorbeeld één kleur. Deze kan je op koudere dagen perfect dragen met een warm vest erover. Kan je op de koudere dagen toch dat leuke jurkje aan!

8. Knit sweater
Knit sweaters zijn uiteraard niet te missen. Ze zijn lekker warm en als je 'm bijvoorbeeld combineert met mooie jeans en schoenen heb je gelijk een top outfit.

9. Nice dress
Het is natuurlijk ook belangrijk om een wat chiquer jurkje in je kast te hebben hangen. Dit soort jurkjes zijn perfect voor events, of als je bijvoorbeeld je mooi wilt aankleden voor een date.

10. Nude heels
Als laatste is een paar nude hakken een essential. Deze kun je onder dat leuke jurkje dragen én nude shoes doen je benen langer lijken! 

Beeld: Instagram