Jij hebt helemaal geen vriendje nodig!

Je kent ze wel: van die kleffe stelletjes die non-stop je Facebook tijdlijn vol gooien met pics om jou te laten weten hoe happy ze zijn samen.

Nou, wees blij dat jij niet een van hen bent! Jij hebt dan misschien geen vriendje, maar in je eentje kun jij je prima redden. Geen gebroken hart of liefdesverdriet voor jou!

Voor alle single ladies onder ons heeft CG! 10 goede redenen op een rijtje gezet waarom het helemaal niet erg is om single te zijn! All by myself? Yes please!
 

1. Je hoeft met niemand rekening te houden. Wil jij een chick flick kijken met een bak popcorn op schoot? Het kan, het mag en je hebt nooit gezeur.

2. Je kunt met iedereen flirten. Geen jaloers vriendje, geen beperkingen, dus ga ervoor. Flirt er op los! 

3. Je bespaart geld. Geen etentjes, bioscoopkaartjes of dure reisjes voor jou. Nope, jij kunt je geld nu gebruiken om lekker te gaan shoppen! 

4. Niemand kan Single Ladies beter meezingen dan jij. Put your hands up!

5. No shaving legs! Jij hoeft niet elke week je benen te scheren. Als je er een keer geen zin in hebt, dan doe je het toch gewoon niet? 

6. Je hoeft zijn rommel niet op te ruimen. Mannen zijn over het algemeen niet de meest opgeruimde types. Gelukkig heb jij met zijn rotzooi niks te maken. Dat is mooi, want het is al een heel karwei om je eigen kamer schoon te houden! 

7. De zak chips/reep chocolade/koekjes die je hebt gekocht, zijn helemaal voor jou alleen. Niemand waarmee je hoeft te delen. Jummie! 

8. Je kunt al je tijd aan je vriendinnen besteden. Nooit meer keuzestress! 

9. Geen gesleep met spullen! Wanneer je bij hem blijft slapen, neem je een weekendtas aan kleren en make-up mee. Het enige wat je nu hoeft te doen is lekker in je eigen bed te stappen. Pluspunt: je hebt het hele bed voor jezelf! 

10. De zondagen zijn helemaal voor jezelf. Dat betekent: geen make-up, slordig haar en de hele dag rondlopen in je onesie. Wat wil je nog meer?

 

Bron: Weheartit