Ben jij een echte animal lover?

Je doggie of cat staat ál-tijd voor je klaar. Zijn jouw huisdier en jij soulmates voor het leven, dan herken je jezelf vast wel in deze signs!

1. Jouw trouwe friend for life heeft een eigen Instagram-account, met meer volgens dan je eigen account. Dankzij je fanatieke promotie en zijn cuteness natuurlijk! 

2. Jij weet precies met welk hapje je hem aan het kwispelen of knorren krijgt. Jammie, antihaarbal-snoepjes!

3. Als jij je furry lover een dag niet ziet, mis je hem net zo erg als die keer dat je je mobiel was vergeten mee te nemen naar school.

4. En wanneer jullie weer herenigd worden, omhelzen jullie elkaar zoals Allie en Noah in The Notebook #filmmomentje

5. Je hebt een hekel aan koosnaampjes, maar voor jouw sweetie pie, bollie wollie en piekhaartje  verzin je iedere dag weer een nieuwe.

6. Hij is jarig. Jij organiseert een feestje. Al zijn furry vriendjes zijn uitgenodigd en voor iedereen is er een stuk animal proof taart.

7. Jullie hebben een diepe emotionele band. Hij troostte je toen je moest snikken tijdens Remember Me en jij kroelde hem over zijn bol toen zijn favoriete candies op waren.

8. Jij hebt een speciaal laatje in je kledingkast voor zijn stash: een bontjasje,  een pyjamaatje en een kerstoutfitje.

9. Hij schittert op de achtergrond van je mobieltje. En je laptop. En op de muur van je slaapkamer.

10. Jullie hebben een eigen taaltje die niemand anders begrijpt:‘Awhhh, kroelie kroelie kom is dááán’  betekent bijvoorbeeld ‘Ga eens lekker eten’.