10x Dingen die we niet begrijpen

…van jongens

…van jongens

Girls komen van Venus en boys van Mars? Yeah, probably. In sommige dingen verschillen we zo veel van elkaar, dat we die jongens waarschijnlijk nooit gaan begrijpen.

1. Wat is er precies zo leuk aan gamen? Kijk, wij vinden het misschien ook wel leuk om een keertje een potje te Sims'en, maar uren- of zelfs dagenlang gaat ons te ver.

2. Dat eeuwige voetbal. Dat hij het leuk vindt om een potje voetbal te spelen, klinkt nog wel logisch. Maar waarom zou je al die wedstrijden op de televisie willen volgen? Boring!

3. Hij heeft een hekel aan shoppen. Onbegrijpelijk, maar tegelijkertijd ook zonde. Jullie hadden zoveel mooie uurtjes in de winkelstraten door kunnen brengen.

4. Jij wacht op een app'je, maar vooralsnog kan je lang wachten. Zo moeilijk is het toch niet om even een berichtje te sturen? Blijkbaar denken jullie daar allebei anders over. Want als jullie samen zijn, merk je dat je je helemaal geen zorgen hoeft te maken.

5. Die troep… Vindt hij het zelf ook niet lekker als zijn kamer even goed gelucht wordt, de kleding weer in nette stapeltjes de kast in gaat en er orde wordt geschept in de chaos op zijn bureau? Blijkbaar niet.

6. Jongens hebben het nooit koud. Nooit. How come? Jij zit alweer te rillen als het eerste briesje door het raam komt. Hij gaat in de winter nog zonder jas naar buiten. Weird.

7.  Je laat hints vallen. En het maakt niet uit of je aan het flirten bent of heel onopvallend iets anders duidelijk wilt maken. He doesn’t get it. Het is voor jou een raadsel hoe het kan dat hij dat niet snapt, maar er zit niks anders op: jij moet duidelijk zijn.

8. Hij kan het multitasken maar beter aan jou over laten, want als hij meerdere dingen tegelijkertijd doet, gaat het helemaal mis.

9. Je vertelt hem alles, maar wat blijkt? Hij vergeet details. Blijkbaar weet hij de grote lijnen nog wel, maar als jij verteld hebt wat je rooster voor de komende week is, moet je niet denken dat hij dat onthoudt. Goed, niet iedereen is zo attent als jij natuurlijk.

10. Sporten gaat voor alles. Ja, zelfs een really romantic avondje met jou moet af en toe wijken, zodat hij aan zijn spiermassa kan werken. Onvoorstelbaar.

Fotografie: Tom Schirmacher.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen