I got my sunnies on and I’m feelin’ hella cool

Rock jij nog steeds je zonnebril tijdens de winterdagen of zie jij geen reden om er nu nog eentje te dragen? Wij geven je 10 redenen waarom je ook tijdens deze koudere dagen een excuus hebt om je fave sunnies op te zetten. 

Shop hier de leukste brillen van Edeloptics!

1. Voor de zon, like duh. Niet alleen ben je door de zon sneller geneigd je ogen fijn te knijpen – waardoor je meer kans hebt op rimpels rondom je ogen – de UV-straling kan ook nog eens erg slecht zijn voor je ogen. Daarnaast kan het felle zonlicht ook zorgen voor een killer headache.

2. Voor je awesome skitripje. Als je geluk hebt schijnt ook hier de zon, en omdat je heel hoog zit zijn de stralingen hier nog schadelijker. Nog meer redenen dus om je sunnies op te zetten en extra cool de piste af te glijden (en vergeet je portie sunscreen niet!).

3. Het verbergt die enorme wallen die wel tot je knieën lijken te komen van last night’s party. Nobody will notice.

4. Even undercover naar de supermarkt? Zonnebrilletje op en gaan met die banaan!

5. Je ziet erg gewoon superstylish uit. Er is zoveel om uit te kiezen qua glazen en monturen dat elke zonnebril die je draagt iets kan zeggen over jouw smaak en persoonlijkheid. ‘I got my sunnies on and I’m feelin’ hella cool’.

6. Om die stressavond om een proefwerk of de break-up met je boyfriend te verbergen. Niemand zal zien dat er ook maar iets aan het handje is.

7. Omdat het zeker nu handig is om een zonnebril te kopen omdat het lekker rustig is op de zonnebrillenafdeling. Hierdoor heb je extra rust om te kijken én kan je extra aandacht en advies van de verkoper krijgen. Success guaranteed.

8. Als je nu een zonnebril koopt kan je in het voorjaar weer een nieuwe aanschaffen, aangezien je deze dan al écht te lang draagt 😉

9. Geen tijd voor make-up? No worries, zet je zonnebrilletje op and you’re good to go.

10. Zet op een terrasje lekker je sunnies op en je kunt ongestoord mensen kijken. Niemand zal in de gaten hebben dat je die cute guy aan het checken bent.