Admit it, girl 😉

Woohooo, het is vandaag Nationale Broer en Zus-dag! Het moment om stil te staan bij hoe awesome het stiekem is om een bro of sis te hebben.

CG! zette 10 redenen waarom hij/zij een held is voor je op een rijtje. Doorsturen maar! 😉 

1. Ben je je eigen garderobe even zat? Dan kun je altijd nog die van je zus plunderen. En als je alles op tijd terughangt in haar kast, hoeft ze er ook niet achter te komen 😉 #evil

2. Heb je geen zus, maar wel een broer? Dan heb je altijd de fijnste hoodies en chillbroeken binnen handbereik. Score!

3. Als je trouble hebt met je ouders, kunnen je altijd op hem/haar rekenen. They got your back!

(4. Of je schuift gewoon de schuld op hen af, maar die heb je niet van ons 😉 )

5. Je hoeft je geen zorgen te maken of je nieuwe love interest misschien een creep is. Voordat jij hem ook maar hebt voorgesteld aan je familie, heeft je broer al een uitgebreide background check gedaan. Waar was je boy in de zomer van 2004, wie behoren tot zijn squad en op wat voor meisjes valt hij? Big brother weet het. Held!

6. Enne, hetzelfde geldt voor je sis. Zij zal de eerste zijn die haar eerlijke mening over je lover met je deelt. Misschien niet altijd even leuk, maar ze heeft echt het beste met je voor.

7. Ben je gedumpt? Save the drama for your brotha. Hij staat vast en zeker te trappelen om je te vertellen dat je ex een loser was, en dat je beter verdient. Nobody messes with you.

8. En je zus staat ondertussen alvast klaar met een stapel tissues, een jaarvoorraad Ben & Jerry’s en een voodoo-pop met zijn foto. Awww!

9. Soms – oké, heel vaak – kunnen jullie elkaar wel achter het behang plakken. Jullie schreeuwen, schelden en it’s not pretty. Maar vijf seconden later is jullie band op magische wijze weer hersteld en lachen jullie weer om elkaars suffe grappen. It's how you roll.

10. En ondanks dat jullie soms helemaal gek van elkaar worden, weet je dat je bro/sis er altijd voor je zal zijn. En andersom natuurlijk ook. Best friends for life! <3 

Fotografie: Anne Menke