It’s so yummy!

Sushi: het meest geweldige, mooiste en lekkerste stukje voedsel op de hele wereld. Volgens jou dan. 

Als jij echt zo'n grote sushi lover bent, dan herken je jezelf zeker in de volgende 10 punten.
 

1. Everyday is sushi day
Je kunt het altijd eten. Of het nou ochtend, middag of avond is, it doesn't matter. Je kunt er letterlijk 's nachts voor worden wakker gemaakt. 

2. Goed op de hoogte
Je kent alle sushirestaurants in de buurt en weet dan ook precies te vertellen welke de beste is. 

3. Sushi celeb
Het personeel in je vaste sushirestaurant kent je naam en zelfs je vaste bestelling. Oops, misschien kom ik hier toch iéts te vaak, 

4. Altijd een reden
Je hebt altijd een goede reden om sushi te eten. Of het nou is om jezelf te trakteren of om jezelf te troosten. There's always a reason for sushi.

5. Why so expensive?
Doordat sushi toch iets duurder is, raakt al je geld op aan dit heerlijke eten. Maar you can't help it, dan maar wat beter sparen. 

6. Taggen
Ook al je vrienden kennen je als de sushi lover en je wordt dan ook regelmatig op Facebook en Instagram getagged in sushi foto's en artikelen. Zo lekker allemaal! 

7. First date
Neemt hij je op jullie eerste date mee naar een sushi restaurant? Oh hell yeah, dan ben jij meteen verkocht! <3 

8. Grote kennis
Jij kent alle sushi termen en weet ook welke de lekkerste zijn. 'Doe mij maar een zalm nigiri, de komkommer maki en de California roll!'

9. Trouwen
Jij hebt nu al gepland dat er op je bruiloft een taart van sushi aanwezig is én een heel sushi buffet. Dus future husband, dat je het effe weet! 

10. Discussies
Er ontstaan vaak genoeg discussies tussen jou en mensen die sushi niet lekker vinden. 'Ik bedoel hoe dan?!, sushi is het beste ter wereld!'. Je moet en zal ze overtuigen. C'mon guys!

Psst.. guess what? CG! heeft volgende week een sushi workshop. YAS! 

Beeld: Pinterest