What happened this year?

Het jaar 2016 is alweer bijna voorbij en oh my god, wat is het weer snel gegaan! Over een paar dagen knallen we met oliebollen en vuurwerk het nieuwe jaar in, waarbij er ongetwijfeld weer veel gaat gebeuren. CG! maakte een overzicht van alle ups and downs van het afgelopen jaar. Weet je nog toen…

1. Bye Bye One Direction
De geruchten speelden al langer, maar helaas werden ze begin januari bevestigd. Onze favo boyband One Direction is niet meer. Met tranen en zakdoekjes begon voor ons 2016. Tot december, toen Liam via Twitter liet weten dat One Direction zeker weer terugkomt. Wanneer is nog niet bekend, maar thank goodness! Wij kunnen weer rustig slapen.

bron:mnm.be

2. Leo wint ein-de-lijk een Oscar
Eind februari won Leonardi DiCaprio (finally!) zijn eerste Oscar. Hij won het beeldje voor zijn hoofdrol in The Revenant. Na vijf keer te zijn genomineerd was het dit jaar eindelijk zijn beurt. Op internet waren memes over Leo en zijn (toen) nog niet gewonnen Oscar razend populair.

bron:Smosh

3. Pokémon Mania
De hype van dit jaar was ongetwijfeld Pokémon Go. Overal waar je keek zag je mensen Pokémon vangen. Niet echt natuurlijk, maar met je smartphone. De populaire app is wereldwijd bijna 500 miljoen keer gedownload en Kijkduin werd gekozen als Pokémon Hoofdstad. Nu is de hype alweer een tijdje over en wordt de nieuwe app Super Mario Run gezien als de nieuwe trendsetter.

bron:GameRanx

4. Brangelina is niet meer
De hele showbizzwereld was in shock, toen eind september bekend werd gemaakt dat het over en uit was tussen Brad Pitt en Angelina Jolie. Het koppel dat sinds 2005 samen was gaf als reden onoverbrugbare meningsverschillen, maar later werd duidelijk dat Angelina degene was die de stekker uit het huwelijk trok. Op dit moment speelt er een rechtszaak over wie de voogdij krijgt over de zes kinderen van het stel.

bron: Marie Claire

5. Selena in Rehab
Selena Gomez liet zich halverwege oktober opnemen in een afkickkliniek in Tennessee, Amerika. Ze wilde werken aan haar depressie, angst en paniekaanvallen, die werden veroorzaakt door de ziekte lupus. Eind Augustus cancelde Sel plotseling haar Revival wereldtour waarbij ze als reden gaf dat ze zich wilde focussen op haar gezondheid. Intussen heeft de zangeres rehab weer verlaten.

Bron: hdwallpapers.in

6. Justin Bieber naar Amsterdam. Of toch niet?
Gekkenhuis onder de Beliebers afgelopen oktober, want de cutie zou zijn oog hebben laten vallen op een penthouse op de dam met een waarde van 24,5 miljoen euro. Facebook onplofte en er werd een housewarming aangekondigd. Helaas bleek het bericht uiteindelijk niet waar te zijn en werd JB toch geen Amsterdammer. Maar wie weet wat de toekomst ons gaat brengen! Fingers crossed! 

bron: YouTube

7. Kim Kardashian beroofd 
De Paris Fashion Week werd voor Kim Kardashian dit jaar een ware nachtmerrie. Ze werd begin oktober door vijf mannen beroofd van haar spullen in haar villa in Parijs. De mannen namen voor tien miljoen dollar aan sieraden mee. De realityster bleef sinds de overal een tijdje uit de schijnwerpers en ook de productie van Keeping up with the Kardashians werd tijdelijk stilgelegd.  

Bron: mirror.co.uk

8. Donald Trump de nieuwe president
Wat niemand verwachtte werd toch werkelijkheid: Donald Trump is de nieuwe president van de Verenigde Staten. Na maanden van moddergooien was het alsnog een big surprise dat Trump er met de winst vandoor ging. Maar de Amerikaanse zakenman scoorde pas echt toen er  een filmpje over hem en Hillary Clinton verscheen. De video, gemaakt door LuckyTV met het duet I've Had The Time Of My Life ging viral en was heel even wereldnieuws.

 

9. Gilmore Girls returns
The girls are back! Nou ja, voor eventjes dan. In januari werd bekendgemaakt dat de populaire serie Gilmore Girls een vervolg kreeg en eind november was het dan zo ver. De serie Gilmore Girls – A Year In The Life, bestaande uit vier afleveringen, stond op Netflix! 

Bron: digitalspy.uk

10. Fifth Harmony wordt Fourth Hamony
Very, very, VERY bad news! Halverwege december wordt bekend dat Camila Cabello uit Fifth Harmony stapt. De overige meiden lieten dit in een verklaring op Facebook weten en wensen Camila het allerbeste toe. Het is niet bekend waarom de zangeres uit de groep is gestapt.  

 

Bron: digitalspy.uk