Voor mensen die altijd te vroeg zijn

Je hebt early birds en je hebt late birds. Beetje jammer alleen, als jij een rasechte early bird bent, terwijl de rest van de wereld geboren lijkt te zijn om te laat te komen. 

Het gevolg: een overdosis ongemakkelijke situaties. Kom jij áltijd en overal te vroeg aan? Dan zijn deze 11 situaties waarschijnlijk wel heel herkenbaar voor jou. 

Val jij onder de categorie late birds? Lees dan wat voor struggles je early bird maatje altijd moet doorstaan, en leer! 😉

 

1. Aankomen op een feestje
Op de uitnodiging stond toch echt 20:00 uur. Waarom is er dan nog niemand?

2. Daten
Op een date hoor je gewoon een beetje fashionably late te komen. Dus plan jij te laat te komen op de date, ben je toch nog te vroeg en sta je alsnog 10 minuten lang te wachten om een hoekje. Fijn.

3. Solliciteren
Een situatie waarin te laat komen echt not done is, dus hoera voor alle early birds! Jammer genoeg ben jij dan weer een uur te vroeg. Je kan het ook overdrijven ;-).

4. Naar de bioscoop gaan
Voor de meeste mensen is het wachten tot de film begint, voor jou is het wachten tot de zaal eindelijk opengaat.

5. Uit eten gaan
Jij komt in je eentje aan in het restaurant waar je hebt afgesproken met vriendinnen.
“Tafel voor 1?”
“Nee, voor 4 alsjeblieft.”

Na 20 minuten zit je nog steeds in je eentje. Dinner met invisible friends?  

6. Winkelen
Hoe bedoel je, we zijn nog gesloten? Het is half 10, de zon is op, what are you waiting for?

7. Be cool
Alle keren dat je te vroeg bent, en je moet doen alsof je heel druk bezig bent met je telefoon. Ondertussen kijk je al een half uur lang naar hondenplaatjes op Instagram.

8. Awkward…
Of als je buiten met iemand hebt afgesproken… Just sitting on a bench on my own, minding my own business. 

9. Of als je nergens kunt zitten. IJsberen, it is. Totdat mensen aan je vragen of ze iemand voor je kunnen bellen. 'Ik ben niet gek, ik ben te vroeg!'

10. Extreem zen
Zó zen, dat je ineens 3 minuten te laat kwam. Hoe kun je..?

11. Blue Monday much?
Het is maandag, je hebt je verslapen, je fiets ging kapot en de trein reed niet. Je bent een uur te laat op school.  EEN UUR. Waar andere mensen hun schouders ophalen, kan jij dit echt niet handelen. Waarom is het universum tegen jou vandaag?! WAAROM?!