Herkennen jullie jezelf hierin?

Jij hebt bruin haar, zij is blond. Jij bent 1.80m, zij is 1.60m. Maar verder wijst alles erop dat jij en je beste vriendin écht zussen zijn.

Seperated at birth misschien?

1. Jullie stellen elkaar voor als 'zusje'. Om haar je vriendin, of zelfs beste vriendin te noemen, is een belediging voor de band die jullie hebben.

2. Haar ouders zijn ook een beetje jouw ouders. Ze reageren trouw op al je Facebook updates, er is altijd een plekje vrij aan de eettafel en met familie-uitjes sta jij standaard op de gastenlijst.

3. Jullie families zijn zelfs goede vrienden geworden.  

4. Privacy? Wat is dat? Jullie bespreken alles met elkaar. ALLES.   

5. Maar ook in stilte kunnen jullie samen zijn. Zonder dat het awkward is.

6. Jullie kopen cadeautjes voor elkaar. Niet omdat één van de twee jarig is of iets te vieren heeft, maar gewoon omdat dat superleuke jurkje echt zó iets voor haar was.

7. Jij hoeft je bij haar nooit anders voor te doen. Of je nu in een mega emo-flow zit of zó chagrijnig bent dat je het liefst alles in je omgeving kapot gooit; het is allemaal oké. Wat jullie samen hebben is for better or worse.

8. Tuurlijk, soms irriteren jullie je aan elkaar. Net zo lang tot de irritaties opstapelen en de boel om een klein, random dingetje helemaal ontploft. Jullie schreeuwen, jullie huilen: things get ugly. De volgende ochtend zijn jullie het allebei weer vergeten.

9. Jullie whatsappen all day, every day.

10. Waar zij is ben jij. In de stad, op de dansvloer, in de paskamer. Alles wat jullie doen, doen jullie samen.

11. En niets of niemand zal daar ooit tussenkomen. Sisters for life!