It’s the summer of Answers

We hebben er een paar maanden op moeten wachten, maar the big dAy is finally here. Seizoen 6  van Pretty Little Liars begint vanavond! 

*SPOILER ALERT!* 

 

 

 

De superspannende slotaflevering van seizoen 5 zit vast nog in je geheugen gegrift. De liars stonden met één been in de gevangenis, tot ze werden ontvoerd door een mystery person (dit was natuurlijk totally het werk van A). Shocking!

Maar het werd pas echt heftig toen ze wakker werden in een levensgroot poppenhuis van ene Charles (A, is that you?). En niemand minder dan Mona, verkleed als Alison, was hun huisgenoot. 

Nu horen we je denken: Mona was toch dood? Klopt, behalve dat ze dat niet was. Maar wie is dan dat meisje die begraven is? We don’t know. En hopelijk gaan we daar in seizoen 6 achterkomen.

Wat we in ieder geval wel weten, is dat je dit van seizoen 6 kan verwachten:

1. De eerste aflevering gaat verder waar de slotaflevering van seizoen 5 gestopt is.

2. Deel A van seizoen 6 speelt zich af over een periode van drie weken. In het tweede deel maak je een grote sprong vooruit. Volgens de rumours speelt de serie zich dan zelfs een paar jaar later af, en zijn de meiden al graduated. Wow!

3. We leren meer over Charles, zijn connectie met de DiLaurentis familie en waarom hij obsessed is met de liars. Vooral Alison is favoriet bij hem. Alison heeft daarentegen geen idee wie hij is. Hmm…

4. Alisons familie is een beetje raar. Maar de DiLaurentisses blijken een dark history te hebben.

5. Andrew Campbell = sketchy. Producer Oliver Goldstick vertelt: ‘Er wonen drie brainiacs in Rosewood; Spencer, Mona en Andrew Campbell. Houd dat in je achterhoofd.’ Oeeeh!

6. Aria’s ouders, Byron en Ella, komen terug. Nice!

7. Paige maakt ook haar comeback. Niet meteen, maar wel later in het seizoen. Team Paily!

8. En Dr. Sullivan keert ook terug. Je weet wel, de psycholoog van de meiden. Zou zij meer info hebben over A?

9. Er komt een Rosewood wedding aan! En als we Oliver Goldstick mogen geloven, zou het best één van de liars kunnen zijn. Maar met PLL weet je het natuurlijk nooit…

10. We leren minstens drie nieuwe karakters kennen.

11. Het wordt intens! Sasha Pieterse a.k.a. Alison vertelt: ‘Ik weet dingen over Charles die ik niet mag vertellen. Maar ik kan je beloven dat het supercool gaat worden. Ik zag het in ieder geval niet aankomen en de fans gaan het ook geweldig vinden.’

Pfff, wij kunnen niet wachten om te zien hoe dit afloopt.

Seizoen 6 gaat vanavond in première in Amerika. Check hier meteen de trailer: