Perfecte combi!

Jij hebt het beste vriendje allertijden gescoord. Hij is lief voor je, hij luistert graag naar al je verhalen en als het even kan zijn jullie elke dag samen. Met of zonder make-up, het maakt jou (en hem) allemaal niets uit. 

Komt dit je bekend voor? Dan is de kans groot dat jouw boyfriend ook meteen je best friend is… 

1. Je voelt je altijd op je gemak bij hem, want je weet dat hij je toch wel leuk vindt. Zelfs als je met ongekamd haar en sans make-up languit op de bank ligt in je roze fluwelen joggingpak, vindt hij je nog steeds lovable. Like

2. Hierdoor hoef jij je bij hem ook nooit te schamen voor je gedrag. Nee, ook niet als je met een familiebox tissues op schoot The Notebook kijkt. 

3. Je ziet hem het liefst all day, every day. Een stapavondje met vriendinnen? Thanks, but no thanks. Hoe kun je nu een hele avond zonder hem overleven?!

4. Jullie hebben zoveel inside jokes samen, dat buitenstaanders jullie gesprekken niet eens meer kunnen volgen.

5. Het is zelfs zo erg dat jullie een eigen taaltje hebben dat niemand anders begrijpt. Okay? Okay.

6. En als jullie niet in je eigen taaltje praten, vullen jullie elkaars zinnen wel aan. Hij: ‘Weet je nog die ene keer dat…' Jij: ‘OMG, dat was zó grappig!’ Eh, wat?  

7. Je kunt hem alles vertellen en hij zal altijd trouw naar je verhalen luisteren. Zelfs met vriendinnen issues kun je bij hem terecht.

8.  En omdat hij zo goed luistert, geeft hij je altijd de beste adviezen. Score

9. Op een saaie avond zonder hem even snel de laatste aflevering van The Walking Dead terugkijken? Eh, no way Jose. Dat is namelijk jullie serie en die kan alleen gekeken worden als jullie samen zijn.

10. Wat meestal toch het geval is…

11. Natuurlijk is er ook wel eens trouble in paradise en hebben jullie ruzie. Maar no worries, want jullie zijn zo gek op elkaar dat alles na vijf minuten weer oké is. En op zo’n cutie als hij kun je toch nooit lang boos blijven?

12. Je weet dat hij er altijd voor je is en jij zal er ook altijd voor hem zijn. En daarom is hij niet alleen de beste boyfriend ever, maar ook nog eens jouw beste best friend ever ;-). 

 

Fotografie: Nick Onken