The struggle is real

Liever lui dan moe; een uitdrukking die jou op het lijf geschreven is. En who can blame you? Jij hebt het véél te druk met andere dingen.

Snoozen, dingen uitstellen, luieren, in bed liggen… Het zijn allemaal taken die onderdeel zijn van jouw dagelijkse routine. En dat is ook belangrijk toch? 😉 

Lazy girls, deze is voor jullie!
 

1. Het moment dat je op moet staan is het meest verschrikkelijke moment van je leven.

2. De snoozeknop op je wekker is je best friend for life.

3. Het woord sporten is voor jou een scheldwoord.

4. En daadwerkelijk gaan sporten is jouw nightmare come true.

5. Douchen doe je zittend, want wie heeft de energie om staand te douchen?!

6. En dan ook nog eens minutenlang je armen omhoog houden om je haar te wassen zeker. Thanks, but no thanks. Lekker zitten it is!

7. Je vindt het hartstikke leuk om met vriendinnen af te spreken. Maar stiekem vind je het nog leuker als ze last-minute afzeggen. Je had toch geen zin om je aan te kleden.

8. In het weekend kom jij alleen je bed uit voor het hoognodige: wc-bezoekjes. En zelfs dat stel je zo lang mogelijk uit.

9. Om nog maar te zwijgen over je gedrag tijdens schoolvakanties. Seriemarathons in bed for days!

10. A girl’s gotta eat. Daarom stuur je je moeder, broertje of zus meerdere berichtjes per dag of ze alsjeblieft wat snacks naar je toe willen brengen. Het idee alleen al dat je het zelf moet halen…

11. De trap oplopen = de Mount Everest beklimmen. En die ambitie heb je toch nooit gehad.

12. Je hele kledingkast ligt uitgestald op je bed, bureau en de vloer. Wie heeft er tijd om alles weer netjes op te vouwen? Jij niet.

13. Schoenen met veters? Grapje zeker.

14. Als je alleen thuis bent, eet je het liefst met je handen en van papieren bordjes. Alles om geen afwas te hoeven doen. 

Fotografie: Peter Rosa/Studio D