Dit wist je echt nog niet over de girls

Hoe obsessed we ook met Pretty Little Liars zijn, sommige details weten we gewoon écht niet. ‘A’/Charles, we’re talking about you. Wie ben je?!

Omdat we op het antwoord op die vraag nog even moeten wachten, hebben we maar vast wat andere PLL mysteries voor je ontrafeld. En we beloven je dat je deze 14 dingen echt nog niet over de meiden wist ;-).

1. De theme song van PLL hebben we aan Ashley te danken
Oké, niet helemaal. Het liedje, Secret, is namelijk van The Pierces. Maar het was Ashley's idee om dat nummer voor de serie te gebruiken. In een interview vertelde ze: ‘Ik ben een huge fan van The Pierces. Toen we net begonnen waren met het filmen van de serie, luisterde ik Secret. Ik dacht meteen: oMG, dit liedje is perfect voor de show. Ik rende naar de producers en ze zeiden “maybe.” Maar uiteindelijk is het toch de theme song geworden. Ik was zo blij!' Snappen we.

2. Shay had bijna de rol van Spencer te pakken
Hiervoor deed ze namelijk auditie. Uiteindelijk werd ze gelukkig toch gecast als Emily. En kon Troian de rol van Spencer op zich nemen natuurlijk ;-). Het was vast meant to be..?

3. En Sasha a.k.a. Alison wilde eigenlijk Hanna spelen
Deze rol had ze vast weten te rocken, maar Ali is haar op het lijf geschreven.

4. Maar dat is niet het enige Sasha news
Sasha was nog maar dertien jaar (!!!) toen ze auditie deed voor PLL. Van de meiden is ze de enige tiener. De anderen zijn in de twintig.

5. Ashley en Lucy waren online friends
Jaren voordat ze collega’s werden in PLL, leerden ze elkaar kennen op MySpace; een soort Hyves, maar dan in de VS ;-). De twee hadden veel gemeenschappelijke vrienden, en bleken ook nog eens dezelfde interesses te hebben. Ze werden online buddies, en ontmoetten elkaar voor het eerst in Disneyland. Ze hielden hun meeting geheim voor hun ouders, maar waren sindsdien wel beste vriendinnen. Aw!

6. Kwam Garrett Reynolds jou ook zo bekend voor?
You know, voordat hij vermoord werd enzo… Dat kan! Jaren geleden zag je hem namelijk shinen als de Italiaanse popster Paolo in The Lizzie McGuire Movie. En dat zag er zo uit:

#weird

7. Alisons achternaam ‘DiLaurentis’ is een anagram voor ‘Liars United’
Toeval? We think not… 

8. De kleur lipstick die Ali draagt in de intro is…
Jungle Red van NARS. Weten we dat ook weer.

9. De Liars lijken totaal niet op hun personages uit de boeken
Zo is Hanna uit de boeken een redhead, heeft Spencer donkerblond haar, is Emily rossig en heeft Aria zwart haar met blauwe ogen.

10. Spencer is ouder dan Ezra in real-life
Troian is 28, Ian Harding is nog maar 27. Can you believe that?!

11. Brant Daugherty a.k.a. Noel Khan had nogal wat auditie struggles
In eerste instantie deed hij auditie voor de rol van Ezra. Uiteindelijk werd Ian hiervoor gecast. Daarom deed Brant opnieuw auditie, dit keer voor de rol van Toby. En je raadt het al; die scoorde Keegan Allen natuurlijk. Gelukkig gaf Brant de moed niet op, en probeerde hij het met de rol van Noel. En met succes. You go, dude!

12. Ashley Tisdale had eigenlijk een hoofdrol in PLL moeten hebben
Maar Ash sloeg de rol af om in de movie Hellcats te gaan spelen.

13. De set die voor PLL gebruikt wordt, herken je misschien wel van…
Gilmore Girls! Zo zijn sommige huizen (bijna) hetzelfde, en schitterde PLL’s Apple Rose Grill als Luke’s Diner in Gilmore Girls

?14. Aria is bij elk vriendje in de serie vreemdgegaan
Bad girl!

Fotografie hoofdbeeld: ABC Family