Denk jij ook dat jij Doutzen de tweede bent?

Gymverslaafde is jouw second name. Ben jij niet uit de sportschool weg te slaan? Dan kun jij jezelf vast in dit lijstje vinden.

1. Behalve boeken zeul jij ook je sport shoes mee in je schooltas, zodat je meteen door kan. Goodbye schoolbanken, fitnessapparaten here I come!

2. Jouw ultieme date is een zweetdate. Romantisch rennen in het park of gewichten heffen in de gym. Zwijmel…

3. Jij hebt geen pantoffels naast je bed staan, maar je sport shoes. Die sneak(er) je gewoon vrolijk aan als je wakker wordt. Ook in het weekend. Ook na een feestje.

4. Als je op de crosstrainer staat, neem je gewoon je telefoon op. Ja hoor, het komt me nu prima uit om de laatste aflevering van Pretty Little Liars te bespreken!

5. Je kast is gevuld met minstens 5 sportshirtjes. Geen wasmachine die jou work-out tegenhoudt!

6 Jij hebt een speciaal laatje voor je fitness accessoires. Dankzij jou zijn roze yogamatjes en city sweats helemaal hip.

7. Die hippe sportleggings rock jij ook gewoon wanneer je normaal over straat gaat. Hoezo sportwear only?

8. Je hebt die cute sporttrainer al tien keer gevraagd of hij een squat kan voordoen. Maar stiekem kijkt hij natuurlijk bij jou af.

9. Jij staat bekend om je gym selfies. Vooral de Popeye pose is favoriet. En voor die healthy glow gebruik je geen filter. Geen gêne!

10. Moeiteloos trek jij een sprintje als je de trein moet halen (en je beeldt je daarbij in dat je over de finish van een marathon rent.)

11. Vrijdagavond de kroeg in? Bij jou is het gewoon friday night fitness night.

12. Jij bent een Masterchef wanneer het op pre work-out snacks neerkomt. Banaan met pindakaas, scrambled eggs, ooh la la. En als het om after work-out snacks gaat natuurlijk ook.

13. Armpje drukken met je vriendje. Jij. Wint. Altijd.

14. Je vriendinnen hebben het gymvirus nu ook te pakken dankzij jouw motiverende sportvibe.

15. Je weet dat het oké is om je lichaam ook rust te gunnen. Tijdens een avondje The Vampire Diaries kijken met thee en oreo’s bijvoorbeeld.

Fotografie: Terry Doyle