Voor RTL Late Night

Druk Sinterklaasweekend gehad? Kom dan vanavond weer helemaal tot rust met de leukste tv-programma'sWaaronder de aflevering van RTL Late Night met One Direction! 

Kopje thee erbij en enjoy!

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL4
Vincent neemt het heft in eigen handen en gaat op zoek naar een spoor van Lucas. Was dat een slimme zet, of maakt hij de situatie hiermee alleen maar erger? Wiet belandt op het slechte pad… En Aysen probeert informatie uit Janine te trekken.

Celblok H – 20:30 uur op SBS6
Tanja heeft moeite met de opdracht van Holts om Suus te vermoorden. Lies staat voor een groot dilemma: moet zij Freddy verraden of haar trouw blijven? Net als Tanja haar aanslag op Suus aan het voorbereiden is, staat Freddy op het punt om gevaarlijke drugs de gevangenis in te smokkelen.

Op De Ambulance Met… – 21:00 uur op TLC
Vanavond gaat Josje Huisman 24 uur lang mee op pad met ambulancemedewerkers. Ze ontdekt hoe belangrijk zij zijn bij het bieden van hulp in levensbedreigende situaties.

RTL Late Night – 22:30 uur op RTL4
Voor het geval je het gemist hebt; One Direction was dit weekend in Amsterdam. En brachten ook een bezoekje aan RTL Late NightOMG! Een paar lucky fans mochten aanwezig zijn bij de opnames, maar gelukkig wordt alles vanavond ook gewoon uitgezonden. Zijn we er toch nog een beetje bij… 

 

Fotografie: BrunoPress