Nieuwe video + break-up update

En, ben je al een beetje bijgekomen van het slechte 1D-nieuws? We kunnen ons voorstellen dat je nog steeds in shock bent. Dat wordt een lange tijd survivallen zonder de hotties… 

Maar no worries, want Niall & Louis hebben eindelijk hun mond open getrokken over de break-up. En ze beloofden meteen dat ze volgend jaar écht terug gekomen. Fieuw! 

Op Twitter schreven ze: 

Beloofd?

Nou, vooruit dan maar. Dus we kunnen weer opgelucht ademhalen :-). 

Enne, dat niet alleen. Je kunt namelijk ook genieten van een nieuwe video van de boys! Afgelopen weekend brachten ze de clip van Drag Me Down uit. En het is hotness overload.

Zo bereiden Harry, Louis, Niall en Liam zich voor op een reisje naar de ruimte. Ze rennen rond bij NASA, chillen met robots en doen intensieve work-outs. Oh la la!

Maar jammer genoeg is er wel één ding dat ontbreekt in de video. Yep, een ding in de vorm van Zayn. Drag Me Down is namelijk de allereerste clip zonder mister Malik. Of eh, is hij er stiekem toch wel bij? 

Directioners zijn ervan overtuigd dat er in de video een plekje is vrijgehouden voor Zayn. En dit is het bewijsmateriaal:

Wat denk jij, zou Zayn terugkomen of niet? Of heb jij helemaal geen vertrouwen in de comeback van 1D? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Enne, check de video van Drag Me Down hier: