Nog voordat ons favoriete-geurtje-to-be in de winkel ligt, is-ie al uitverkocht en oh-no – heeft Harry een nieuw vriendinnetje?

Vanaf vandaag is One Directions Our Moment exclusief te koop via de webshop van het luxe warenhuis Harrods in Londen. Zondag liggen de flesjes ook in de schappen. Maar wat blijkt? Er is nu al een gigantische wachtlijst ontstaan voor het superpopulaire geurtje… Moeten de Engelse girls nog even geduld hebben.

Maar hé, teleurgesteld zijn is nergens voor nodig, in oktober ligt de geur – die ruikt naar onder andere grapefruit en bessen – ook in de Nederlandse schappen. Kunnen wij ons ook onderdompelen in One Direction. Heaven!

En dan Harry. Nadat bandlid Zayn zich verloofde en Liam gespot werd met een nieuw vriendinnetje, besloot Harry niet achter te blijven. Bij de première van This is Us kroop hij samen met een mysterieuze brunette in een photobooth om wel een paar érg gezellige foto's te maken. Who is she!? Een gewone vriendin of nieuwe love interest? Aan de Britse krant The Mirror liet de knapperd weten dat er wel iemand “on his mind” is. To be continued.