De leukste high school movies

Neee, de zomer is écht bijna voorbij. Sommige scholen zijn alweer begonnen, anderen beginnen de komende week. Doei vakantie!

Om nog een beetje in een goede vibe te komen, heeft CG! de leukste high school movies voor je op rij gezet. Je zou bijna zin krijgen om weer naar school te gaan… 😉

 

 

1. The Perks Of Being A Wallflower
Charlie is totaal niet populair op school. Door zijn bijzondere karakter blijft hij een muurbloempje. Op zijn eigen manier probeert hij erachter te komen hoe het high school leven echt is. Charlie maakt vrienden die hem helpen op het gebied van dates, familiedrama's, sex en drugs. 
 

2. Never Been Kissed
Josie is journaliste bij de Chicago Sun Times. Haar baas wilt dat zij een undercover verhaal gaat schrijven over de high school tieners van tegenwoordig. Ze neemt de opdracht aan, maar valt al snel terug in haar oude high school gewoonten. En dan wordt ze verliefd…
 

3. Pitch Perfect
Twee a capella zanggroepen, de Barden Bella's en de Barden Treblemakers, strijden om een zangwedstrijd te winnen. De Barden Bella's krijgen alleen te maken met nogal wat problemen. Aubrey doet haar best om de groep bij elkaar te houden, maar het wilt niet echt lukken. Dan komt Beca in de groep. Iedereen is blij met haar, behalve Audrey.