Deze films moet je zien

Movie lovers opgelet: aanstaande donderdag gaan de Nationale Filmdagen weer van start.

Tijdens de Nationale Filmdagen viert Nederland film, en jij kan hier ook gezellig aan meedoen. Hoe? Door gewoon een film te gaan kijken in de bioscoop. Tijdens de Filmdagen betaal je namelijk maar €5 voor een kaartje. Hoe chill! 🙂

Op deze website kun je zien welke bioscopen er meedoen, en welke films je kunt checken. CG! heeft haar drie favorieten alvast voor je op een rijtje gezet.

Pssst... De Filmdagen lopen van 18 t/m 24 september, dus houd een plekje in je agenda vrij ;-). 

 

 

 

 

What If

Wallace en Chantry ontmoeten elkaar op een poezië reading, en hebben meteen een klik. Als vrienden dan, want Chantry heeft een vriend. De twee worden wel steeds closer, en Wallace krijgt gevoelens voor Chantry. Zij kan haar gevoelens ook niet goed meer verbergen. Is dit wel zo handig?

Pijnstillers

Casper woont alleen met zijn moeder. Hij kan erg goed piano spelen, en muziek is zijn grootste passie. Casper heeft zijn vader nooit gekend, maar als zijn moeder ernstig ziek wordt, gaat hij hem zoeken.

Into The Storm

In één dag wordt het stadje Silverton verwoest door meerdere tornado's. De bevolking probeert hun leven weer een beetje op te pakken, maar volgens stormjagers moeten de allerergste tornado's nog komen. Terwijl iedereen op zoek gaat naar een schuilplaats, gaat een klein groepje op zoek naar de tornado's.