Tijd voor een marathon!

We love Jennifer Lawrence. En of ze nu gewoon zichzelf is, of in een andere rol treedt voor een nieuwe film; ze is altijd even awesome.

Daarom hebben we vandaag drie films van Jennifer Lawrence voor je geselecteerd. XL-bak popcorn erbij en enjoy je movie marathon! 

 

Like Crazy
De Britse Anna (Felicity Jones) gaat voor een halfjaar naar Amerika om te studeren. Daar ontmoet ze de Amerikaanse Jacob (Anton Yelchin). De twee worden smoorverliefd op elkaar, maar als Anna's visum verloopt moet ze toch echt weer terug naar Engeland. Ze proberen hun langeafstandsrelatie te laten slagen, maar dit is moeilijker dan ze dachten. Helemaal als Jacob Sam (Jennifer Lawrence) leert kennen. 

Silver Linings Playbook
Pat Solitano (Bradley Cooper) bekijkt alles van de zonnige kant. Nadat hij uit het psychiatrische ziekenhuis is ontslagen en zijn vrouw er vandoor is gegaan met een andere man, is hij ervan overtuigd dat hij haar weer terug kan winnen en zijn leven op de rails kan krijgen. Pat gaat weer bij zijn ouders wonen en doet zijn best om de ideale man te worden. Maar dan ontmoet hij Tiffany (Jennifer Lawrence), een mooie vrouw wiens leven ook anders is gelopen dan ze had gedacht.

 

The Hunger Games
THG mag natuurlijk ook niet ontbreken in het lijstje. Het is weer tijd voor een nieuwe Hunger Games en dit jaar wordt Katniss' (Jennifer Lawrence) zusje Prim uitgekozen. Katniss laat dit niet gebeuren en staat op als vrijwilliger. Samen met Peeta, de andere chosen one, moet zij vechten voor haar district. Maar er kan maar één winnaar zijn… 

Fotografie: BrunoPress