Omdat een avondje bankhangen soms the best is.

Wat is er nou relaxter dan 's avonds bijkomen van je veel te drukke dag voor de televisie.

En of dat nou alleen is, samen met furry pet, één van je familieleden of met je vriendinnen… 

Hapjes binnen handbereik, please. Jij hoeft voorlopig even helemaal nergens meer naartoe. 

3FM Awards – 20:30 uur op NPO3
Oké, kom dan toch maar van die bank af. Shake that booty! Tijdens de 3FM Awards kun je niet stil blijven zitten, toch? In Tivoli Vredenburg liggen er twaalf awards klaar. Wie daar vanavond mee naar huis gaan, is nog niet bekend. Grote kanshebbers? Dotan, Kensington en Mister and Mississippi.

The Lovely Bones – 20:30 op SBS9
Deze drama- en fantasy film gaat over een gelukkig gezinnetje. Als Susie 14 is, wordt ze vermoord. Maar in een wereld tussen hemel en aarde ziet ze precies hoe haar ouders hun leven leiden. Ze probeert haar vader de moordenaar te helpen vinden, zodat hij zijn leven weer kan oppakken. Met Saoirse Ronan en Stanley Tucci. 

Dagboek Van Een Callgirl – 20:30 uur op Net 5
Anna (Sanne Langelaar) is escort, maar dat is nou niet iets om echt trots op te zijn. Haar familie denkt dat ze bij een telefooncentrale werkt. Haar beste vriend Ben weet er inmiddels wel van. En voor hem is het behoorlijk lastig om begrip te hebben voor de situatie. 

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven – 21:15 uur op RTL5
Ben jij net zo fan van je idool als deze mensen? Vanavond zie je Brian, die al van jongs af aan fan is van Hans Klok. Betsy en haar dochter Corlea zijn fan van Thomas Berger. 

Katja's Bodyscan – 21:30 op NPO1
Katja Schuurman is back on track. In Katja's Bodyscan onderzoekt ze hoeveel beweging goed voor je is en of je ongetraind een hardloopwedstrijd van 10 kilometer uit kunt lopen. Haalt ze zelf de finish als ze meedoet met een run?