Aspyn Ovard leert je deze unieke looks

Aspyn Ovard is weer terug met een video waarin ze drie geweldige back to school hairdo's laat zien. Het fijne aan deze looks is dat ze er ingewikkeld uitzien, maar eigenlijk best simpel zijn en makkelijk zijn te maken voor on-the-go.

We nemen alle drie de looks even met je door:

1. Half up half down braid
Pak het bovenste deel van je haar en begin met het invlechten (let op: bij deze look vlecht je omgekeerd in, wat betekent dat je onderdoor vlecht in plaats van bovenop). Hierdoor springt de vlecht er echt uit! Vlecht vervolgens door tot de onderkant en maak het vast met met een elastiekje. Je kan de vlecht nu lekker messy maken door de plukjes iets losser te trekken. Maak het af met wat haarspray and you're good to go!

2. Double side braid
Neem al je haar aan een kant en maak het vast met een klein, dun elastiekje. Pak nu een pluk van de voorkant uit deze staart en zet die even opzij vast met een clipje of speldje. Vervolgens vlecht je de staart helemaal in op de vissengraat-manier. Dit doe je door je haar in twee delen te splitsen, steeds een klein plukje van de buitenkant te pakken en deze naar de overkant te brengen. Ook bij deze look maak je nu de vlecht nog even extra messy voor een mooi effect.

Pak nu het apart gezette stukje en vlecht deze op de 'normale' manier. Leg nu dit vlechtje op de vissengraat vlecht en zet dit samen vast met een elastiekje. Met schuifspeldjes kan je het nog steviger vast zetten. Als laatste optie kan je er nu nog voor kiezen om het kleine elastiekje bovenaan je vlecht los te knippen voor weer een ander effect. Deze look is so pretty!

3. Double side braid
Voor de laatste look verdeel je je haar in tweeën, om deze vervolgens in een soort knoop te leggen. Gewoon op de manier hoe je een veterstrik begint. Doe dit hierna nog een keer om het steviger te maken. Je kan nu alle losse plukjes ook vast spelden. Spray nog wat haarspray en voilá, je hebt een super classy updo!

Check hieronder de video om het nog een keer goed te kunnen zien:

Welke look is jouw favoriet?