Coming soon in de bios

Laat niemand je ooit vertellen dat je te oud bent voor animatiefilmsDeze drie nieuwe movies zijn namelijk veel te awesome om ze te skippen.

Jammer genoeg duurt het nog even, voordat ze in de bios draaien. Maar de trailers hebben we wel al :-). Welke film lijkt jou het leukste?

1. Minions
Yesss, de schattige Minions komen terug met hun eigen film. Stuart, Kevin en Bob gaan op avontuur en reizen van het ijskoude Antarctica naar NYC in de jaren '60. Maar op de één of andere manier belanden ze in Londen, waar ze voor een grote uitdaging komen te staan.

Je spot de Minions in de bios vanaf 1 juli

2. Inside Out
Ga mee op reis naar een bijzondere plek; je eigen hoofd! Als Riley's vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar oude leventje achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd. Riley en haar emoties hebben alleen moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot een grote chaos in het Hoofdkwartier.

Inside Out draait vanaf 15 juli in de bios. Aftellen maar! 

3. Zootopia
Wat zou er gebeuren als er geen mensen op de wereld woonden, maar alleen maar dieren? Die wel net zo ontwikkeld zijn als wij.

Je ziet het pas op 17 februari 2016, maar we hebben zo'n vermoeden dat de film het wachten waard is ;-).