3x Channing Tatum Movies

Beste avond ooit 😉

Beste avond ooit 😉

Geen bijzondere plannen dit weekend? Nu wel, want jij brengt je avond lekker door met Channing Tatum ;-). 

CG! heeft zijn drie leukste films voor je uitgezocht. Dus trommel je vriendinnen op, zet een XL-bak popcorn klaar en je hebt alle ingrediënten voor de perfecte avond.

Enjoy!

1. She's The Man
Viola (Amanda Bynes) krijgt te horen dat haar meidenvoetbalteam wordt opgeheven. Ze besluit zich voor te doen als haar tweelingbroer en zijn plek in te nemen in zijn voetbalteam. Dit loopt alleen anders dan verwacht. Ze wordt verliefd op haar kamergenoot Duke (Channing Tatum), maar hij denkt natuurlijk dat ze een jongen is. En om de boel nog ingewikkelder te maken, wordt een meisje verliefd op haar. Of moeten we zeggen hem? #Drama ;-)!

2. Dear John
De jonge soldaat John (Channing Tatum) ontmoet tijdens zijn verlof de mooie Savannah (Amanda Seyfried). Ze gaan op date en zijn al snel onafscheidelijk. Als John weer op uitzending wordt gestuurd, beloven ze elkaar brieven te schrijven om hun liefde levend te houden. Maar de lange afstand tussen de twee zorgt voor meer problemen dan verwacht. 

3. Magic Mike 
Deze film mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. In Magic Mike volg je de mannelijke stripper Mike (Channing Tatum), die de jonge danser The Kid (Alex Pettyfer) onder zijn hoede krijgt. Hij leert hem alles wat hij moet weten over het versieren van vrouwen, het strippen en de kunst van het feesten. En dat is heel fijn kijkvoer… 😉

Pssst… Meer Magic Mike? Op 2 juli komt het tweede deel van deze film uit in de bios. Dat wordt aftellen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen