Verkleden met bae!

Alhoewel Halloween alweer voorbij is en november van start is gegaan, delen we nog een verkleed filmpje met je van Tess Christine.

Ze showt ons drie leuke couple outfits, zodat jij en je bae niet alleen bij Halloween, maar bij elk verkleedfeestje kunnen matchen.

Onderscheid jezelf van de rest met deze outfits, die zeker niet standaard zijn. Go wild!

1. Pulp Fiction
Voor de eerste outfit kun je je verkleden als Mia Wallice en Vincent Vega van de film Pulp Fiction. Het is super easy om te maken: om Mia te zijn heb je alleen een witte blouse, zwarte jeans, zwarte hakken en een zwarte korte pruik nodig! Ook kun je het nog afmaken met red lips.

Om Vincent na te maken moet bae een zwart of donkergekleurd pak dragen, met hieronder een witte blouse. Om het extra real te maken draagt ‘ie hierbij ook een bolo tie.  Heeft je boy lang haar, laat hem dit dan vastmaken in een lage staart met wat losse plukken van voren. En voilá, een supereasy en fun costume!

2. Back To The Future
Verkleed je in no-time tot Marty McFly en Doc uit de film Back To The Future. Voor de outfit van Marty draag je een zwart-wit geblokte blouse, een spijkerjasje en een rode bodywarmer. Maak het af met lichte jeans en vintage-looking sneakers (bijvoorbeeld Nikes of Converse). Zet nog even je fave sunnies op, pak je skateboard erbij and you’re good to go.

Voor Doc heb je ook niet veel nodig. De outfit bestaat uit een kaki broek, een blouse met bloemenprint, een labjas, een einstein-achtige pruik én zwarte goggles.

3. Alice in Wonderland
Als laatste outfit kun je je verkleden als Alice en de Mad Hatter van Alice in Wonderland. Kijk voor Alice of je nog ergens een blauw of denim jurkje in je kast hebt liggen. Bind vervolgens een wit schortje om. Neem nog een paar witte kousen, zwarte laarsjes, een zwarte choker om vervolgens de look af te maken met een blonde pruik.

Voor de Mad Hatter trekt bae een zwarte denim broek aan,  bruine schoenen, een opvallende blouse, sjaaltje, bretels en uiteraard de gekke hoge hoed. Voor het haar kun je ervoor kiezen om het oranje te spuiten met een spuitbus. Een super cute, maar ook different outfit!

Beeld: Instagram