Nu in de bios!

Happy ValentijnsweekendGa jij morgen voor een romantische date met je love interest? Of ben je meer een Galentine's Day kind of girl en ga je gezellig op stap met je bestie of je mom

Wat je plannen ook zijn; deze drie nieuwe bioscoopfilms maken jouw valentijnsdag sowieso awesome. Have fun! <3

1. First date met je crush: The 5th Wave 
Door een buitenaardse invasie is er een groot deel van de wereld en de mensen weg. Cassie (Chloë Grace Moretz) probeert haar jongere broertje te redden van militairen, ook al kan ze niemand vertrouwen. Toch besluit ze samen te werken met een mysterieuze boy voordat de vijfde en dodelijke golf komt… Spannend! Dus je hebt genoeg redenen om lekker tegen je boy aan te kruipen ;-). 

2. Fun met je mams: Brasserie Valentijn
We all love Nederlandse feel good movies. Brasserie Valentijn gaat over een succesvol restaurant dat wordt gerund door Valentijn (Georgina Verbaan) en chefkok Angelo. Op Valentijnsdag zit het restaurant helemaal vol met stelletjes. Valentijn heeft alles tot in de puntjes geregeld, want er mag die avond niks fout gaan. Maar gaat dat wel lukken? 

3. Galentine's day met je bestie: How To Be Single 
Wie heeft er een lover nodig, als je kunt huilen van het lachen met je beste vriendin? How To Be Single gaat over New Yorkers die niet zo goed weten hoe je moet leven als vrijgezel. Robin (Rebel Wilson) neemt haar collega Alice (Dakota Johnson) mee op stap. Ze geeft haar tips om de perfecte single girl te worden. Zo funny!