Superleuk voor de feestdagen!

Alle girls met medium tot kort haar, pay attention! In haar nieuwe video laat Kayley Melissa drie supereasy hairstyles zien, die perfect zijn voor de girls met wat korter haar. 

De supercute styles zijn echt perfect om te dragen tijdens de aankomende feestdagen.

Welke look is jouw fave? 

Lees ook: 3x Easy Winter Hairstyles met Kayley Melissa

1. New side braids
Begin met het krullen van je haar en verdeel het dan diagonaal in twee delen. Clip het haar wat je niet in de vlecht wilt opzij. Je kan er nu voor kiezen om het ene deel van je haar in te vlechten op de ‘franse’ manier, of om een ‘dutch braid’ te maken, waarbij je onderdoor invlecht zodat de vlecht erbovenop komt te liggen. Maak het einde van de vlecht vast met een elastiekje. Pak dan wat speldjes en speld het vlechtje vast aan de andere kant van je hoofd. Laat het vastgeklipte deel van je haar los, voeg nog wat glansserum toe en je bent klaar!

2. Half up twist
Je gaat hierbij vier twists’ maken, beginnende bij eentje een paar centimeter van je voorhoofd. Twist een klein plukje haar, neem een mini beetje haar aan het einde en ‘scrunch’ het plukje omhoog zodat deze wat losser wordt. Breng dit vervolgens naar achter en maak het vast met een speldje. Neem dan nog een plukje van die kant en doe hiermee hetzelfde. Doe ditzelfde aan de andere kant van je hoofd. Je kunt nu de speldjes weghalen en alle plukjes samen vastbinden met een elastiekje. Pak nu hier aan de achterkant een plukje, maak er een loop van en maak dit vast met speldjes. Doe dan hetzelfde aan beide kanten van deze eerste loop. Gebruik dan je vingers om het wat losser te maken zodat het op een messy bun lijkt.  En tadaaa, een supercute updo (die ook geschikt is voor langer haar by the way).

3. Braided updo
Split je haar aan de achterkant, maar doe het een beetje scheef zodat je aan één kant iets meer haar hebt dan aan de andere kant. Maak de kant met wat minder haar vast met een grote clip. Pak nu de andere kant en vlecht deze in helemaal tot aan je nek (een french braid dus). Doe dit vervolgens ook aan de kant met minder haar. Gebruik dan je vingers om de vlechten iets losser en messier te maken. Om de eindjes van je vlechtjes te verstoppen klap je je vlecht dubbel en verstop je het kleine stukje onder je grote vlecht. Maak dit vast met wat speldjes. Check als laatste of er nog wat plukjes gek zitten, dan kun je deze ook goed vastmaken. Nu heb je een supercute updo! 

Beeld: Instagram