Drie leuke haarstyles voor deze winter!

Het is weer de tijd van mutsen, sjaals en hoeden! Kayley Melissa leert je drie hairstyles die perfect gecombineerd kunnen worden met je favo winteritem

Welke haarstijl is jouw favoriet? 

1. Double Buns
Begin door je haar in twee delen te splitten. Maak nu bij elk deel een paardenstaart, maar trek op het laatst je haar niet helemaal er doorheen, waardoor je een loop’ krijgt. Gebruik je wijsvinger en duim om het haar boven je elastiekje wat losser te trekken voor meer volume. Trek ook wat kleine plukjes rondom je gezicht los. Als je lang haar hebt kan je er nu nog voor kiezen om het haar wat nog uit de loop steekt, om je elastiekje te wikkelen en vast te maken voor een ander effect. Zet nu je fave muts op en je hebt een supercute haarstyle!

2. Next Gen Braids
Ook bij deze look start je door je haar in tweeën te verdelen. Vlecht elk deel tot ongeveer de helft en maak het dan vast met een elastiekje. Trek nu de plukjes van de vlecht wat losser om deze groter te maken. Pak dan een klein plukje haar onder je elastiekje, draai deze om het elastiekje en zet dit vast met een speldje. Vlecht het overgebleven haar verder en maak ook dit vast met een elastiekje. Ook hierna trek je deze vlecht weer wat losser voor een effortless look. Let wel op dat de vlechten aan beide kanten ongeveer hetzelfde zijn. Maak het af met een muts of hoed en you’re done!

3. Put a Bow On It!
Breng al je haar naar achteren en vlecht het op de normale manier. Zorg dat je onderaan nog een redelijk groot stuk overhoudt. Maak het nu vast met een elastiekje. Neem dan een stuk lint en bind dit als een bow om je elastiekje. Voor extra stevigheid kun je de bow nog vastmaken met een speldje. Deze haarlook is erg goed te combineren met een hoed en sjaal en het strikje maakt het extra cute en stylish! 

Beeld: Instagram

Lees ook: 3x Workout Hairstyles met Kayley Melissa