De leukste BFF-films

Het is tijd voor een vreudgedansje, want… HET IS KERSTVAKANTIE! Woehoeee.

Nu je twee weken vrij bent, heb je natuurlijk zeeën van tijd om leuke dingen te doen. Kerst vieren, een leuke NYE party, maar ook een filmavondje met vriendinnen mag niet ontbreken op je to-do list. Daarom heeft CG! nu de leukste BFF-films voor je uitgezocht. XXL bak popcorn erbij en een fun avond gegarandeerd :-).

Pssst… Houd de site goed in de gaten, want voor volgende week hebben we een Kerstvakantie Bucketlist voor je klaarstaan. 
 

The Other Woman
Als advocate Carly (Cameron Diaz) erachter komt dat haar perfecte vriendje Mark getrouwd is, is ze ontroostbaar. Toevallig ontmoet ze zijn echtgenote Kate (Leslie Mann) daarna. De twee blijken veel meer met elkaar gemeen te hebben. En als Carly en Kate er ook nog eens achter komen dat Mark er nog een derde vrouw op nahoudt, zijn ze het zat. Ze nemen wraak! 

The Sisterhood Of The Travelling Pants
Vier beste vriendinnen worden van elkaar gescheiden als ze allemaal naar een andere school gaan. Maar op hun laatste dag samen vinden ze een spijkerbroek die bij iedereen perfect zit. Ze gebruiken de 'magische' broek om toch nog met elkaar in contact te blijven. Iedereen mag 'm één week dragen en dan gaat-ie weer door naar de volgende persoon. Ondanks dat ze allemaal op een andere plek op de wereld zitten blijven ze toch met elkaar verbonden. 

Monte Carlo
Als Grace en haar beste vriendin hun diploma hebben gehaald besluiten ze eindelijk hun droomreis te maken naar Parijs. Grace's stiefzus Meg gaat jammer genoeg ook mee. Eenmaal in Parijs besluiten ze de suffe tour even te ontvluchten en onder te duiken in de lobby van een 5-sterrenhotel. Daar wordt Grace aangezien voor een verwende Britse socialite. Er staat de meiden een wereld vol luxe, mooie kleding en romances te wachten…