Inclusief knappe boys 😉

Druk bezig met je eindexamens, of ben je gewoon toe aan quality time met je vriendinnen? Zet deze drie movies dan zeker op je lijstje.

Enne, alle films gaan over high school graduations & looove. De perfecte ingrediënten voor een fun filmavondje ;-). 
 

I Love You Beth Cooper
Denis (Paul Rust) is het buitenbeentje van zijn school. Al die jaren is hij verliefd geweest op Beth (Hayden Panettiere), het knapste en meest populaire meisje. Maar zij weet niet eens wie hij is. Daarom besluit hij haar tijdens zijn speech op de graduation ceremony de liefde te verklaren. Tot zijn verbazing staat zij diezelfde avond nog voor zijn deur. Maar wat zijn haar bedoelingen? 

The Spectacular Now
Middelbare scholier Sutter (Miles Teller) heeft alles voor elkaar. Hij is populair, heeft een mooie auto en weet precies wat hij wil. Maar dan gaat hij op date met de introverte Aimee (Shailene Woodley). Als hun relatie zich verder ontwikkelt beginnen de grenzen tussen goed en kwaad, vriendschap en liefde en helpen en beschadigen, al snel te vervagen.

10 Things I Hate About You 
De mooie en populaire Bianca zit met een dilemma: een familie-regel verbiedt haar om te daten, voordat haar onpopulaire oudere zus Kat (Julia Stiles) dit heeft gedaan. Maar een jongen van school (Joseph Gordon-Levitt) wilt dolgraag met Bianca afspreken. Daarom probeert hij de rebelse Patrick (Heath Ledger) aan Kat te koppelen.