In deze movies

Je hebt natuurlijk nooit een reden nodig om naar hotties te loeren. Maar mocht je er één nodig hebben; we've got your back.

CG! heeft namelijk de 3 leukste movies van onze favoriete hotties voor je uitgezocht. En die mogen zeker niet ontbreken op je watchlist ;-).

Dus bel je vriendinnen, want het is tijd voor een movie marathon!

1. Liam Hemsworth – The Last Song
Als de ouders van Ronnie (Miley Cyrus) gaan scheiden, trekt ze bij haar vader in Tybee Island in. Ze hebben niets met elkaar gemeen, en Ronnie kent helemaal niemand in het stadje. Maar dan ontmoet ze de knappe Will (Liam Hemsworth)…

Pssst… The Last Song is geschreven door Nicholas Sparks, dus houd de tissues maar in de aanslag.

2. Zac Efron én Miles Teller – That Awkward Moment
Deze movie krijgt dus sowieso bonuspunten, omdat er twee hotties in zitten. Wat zeggen we? Drie! Hello, Michael B. Jordan ;-). De film gaat over drie single guys, die een pact sluiten om niet te gaan daten. Ze willen zoveel mogelijk leuke dingen samen doen, maar in no-time verbreken ze hun belofte. 

3. Jamie Blackley – If I Stay
Deze gorgeous guy stal onze harten na zijn rol in If I Stay. De film gaat over Mia (Chloë Grace Moretz), die in een coma raakt na een auto-ongeluk. Iedereen denkt dat ze er niet meer bovenop komt, maar Mia heeft een uittreding en maakt alles mee. Jamie speelt haar coole, maar o zo lieve vriendje Adam <3. 

Wie is jouw favoriete acteur