Must-see alert!

We wish dat we deze drie films vanavond al konden checken in de bios. Maar helaas… We moeten het nog even doen met de trailers.

Het duurt namelijk nog wel even voordat de films uitkomen, maar trust us; ze zijn het wachten waard

Welke film lijkt jou het leukst? 

1. Fashion Chicks
Fashion Chicks gaat over Esmee (Liza Sips). Zij is een onzeker meisje, maar alles verandert als ze wordt aangenomen bij een beroemd modebedrijf. Hierdoor verandert ze in een populaire fashion queen. Haar droom lijkt uit te komen, maar het loopt iets anders dan gepland…

Benieuwd hoe dit afloopt? Je ziet het vanaf 2 december in de bios.

2. Mannenharten 2
Woohooo, de boys uit Mannenharten zijn back! Want ze begrijpen nog steeds niet hoe vrouwen in elkaar zitten ;-).

Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar. Nicole heeft het veel te druk met haar werk. Met als gevolg dat Wouter zich nog één keer in het onbezonnen studentenleven stort. Samen met Tim (Daan Schuurmans), die net terug is van zijn reis en besloten heeft een tijdje single te blijven, wat makkelijker gezegd is dan gedaan. 

Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet zo makkelijk inpakken. Niels (Fabian Jansen), besluit het na een versiercursus over een hele andere boeg te gooien. En dan is er nog de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet), die op zoek is naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Kortom: de zoektocht naar liefde gaat gewoon nog even verder! 

Mannenharten 2 draait vanaf 17 december in de bios. We can't wait! 

3. The Hunger Games: Mockingjay – Part 2
Het allerlaatste deel van THG mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Zal het Katniss en haar squad lukken om President Snow once and for all op zijn plek te zetten, en The Capitol te vernietigen? Je ziet het vanaf 18 november. Aftellen maar!