Must-see alert!

Met je besties naar de bios is altijd een goed idee, right? Begin maar vast met plannen, want er komen weer heel veel leuke films aan 😉

Het duurt nog even voordat ze in de bioscopen draaien, maar trust us; het is het wachten waard. Gelukkig zijn er trailers van die je non-stop kunt checken. 

1. How To Be Single
Deze film moet wel hi-la-risch zijn, want Rebel Wilson speelt de hoofdrol. De film gaat over New Yorkers die niet zo goed weten hoe je moet leven als een single. Robin (Rebel Wilson) neemt haar collega Alice (Dakota Johnson) mee op stap. Ze geeft haar funny tips om de perfecte single girl te worden. 

Benieuwd of die tips wel zo handig zijn? Je ziet het vanaf 11 februari in de bios. 
 

2. Brasserie Valentijn
Weer zo'n fijne Nederlandse feel good movie. Brasserie Valentijn gaat over een succesvol restaurant dat wordt gerund door Valentijn (Georgina Verbaan) en chefkok Angelo. Op Valentijnsdag zit het restaurant helemaal vol met stelletjes. Valentijn heeft alles goed geregeld, want er mag die avond niks fout gaan ofcourse. Maar gaat dat wel lukken? Je ziet het vanaf 28 januari in de bios!
 

3. The Choice
Een boekverfilming van Nicolas Sparks is altijd een goed idee. Dus The Choice wordt for sure een te gekke movie. De film gaat over Travis en zijn nieuwe buurvrouw Gabby. Er is meteen een klik tussen de twee. Er is alleen een klein probleempje; Gabby heeft al een boyfriend… Voor wie zal ze kiezen? 

Vanaf 4 februari kan je deze romantic movie zien. 
 

Welke film wil jij graag zien? 

Fotografie: Warner Bros.