Coming soon! <:-)

We wish dat we deze drie films vanavond al konden checken! Maar helaas moeten we het voorlopig nog even doen met de trailers, want ze zijn nog lang niet uit.

Wij tellen alvast af ;-). Dat wordt rennen naar de bioscoop! 

1. The Divergent Series: Allegiant
De eerste trailer van Allegiant werd een paar maanden geleden al online geslingerd, maar we want more! Daarom kwam er deze week weer een nieuw clipje uit! In Allegiant trekken Tris en Four de stoute schoenen aan en gaan ze op onderzoek in de wereld buiten het hek. Ze worden alleen al snel gevangen genomen door een mysterieuze organisatie. Spannend? Reken maar van yes

Allegiant draait vanaf 9 maart in de bios. 

2. Bad Neighbours 2: Sorority Rising
Dacht je dat Zac Efron een disaster buurman was? Think again, want Selena Gomez & Chloë Grace Moretz zijn nog 10x erger… En net op het moment dat de Radners hun huis willen verkopen, nemen deze twee ladies + hun sorority het huis naast hen over. Horror! Gelukkig komt (shirtlessZaccie terug om de Radners te helpen bij de verkoop. 

Bad Neighbours 2: Sorority Rising draait vanaf 12 mei in de bioscoop. Zin in! 

3. The Secret Life Of Pets
En de award voor schattigste film ever gaat naar… The Secret Life Of Pets! En ja, dat verwachten we al na het zien van alleen de trailer ;-). In deze adorable animatiefilm kom je er eindelijk achter wat huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Zo volg je de avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball. Zó leuk en très funny <3.

Dat wordt aftellen naar 3 augustus, want dan komt The Secret Life Of Pets pas uit. Duurt lang! 😉