Binnenkort in de bios

We wish dat we deze drie films vanavond al konden checken in de bios. Maar helaas… We moeten het nog even doen met de trailers.

Het duurt nog wel even voordat de films uitkomen, maar trust us; ze zijn het wachten waard

Welke film lijkt jou het leukst?

1. Zootropolis
Zootropolis is net als elke moderne stad op de wereld, er is alleen één klein verschilletje. Er wonen namelijk geen mensen, maar dieren. En dat is fun, maar niet altijd even makkelijk. Want als de optimistische officier Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het behoorlijk lastig is om het enige konijn te zijn tussen het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de sluwe vos Nick Wilde (Jason Bateman) om het mysterie op te lossen. 

Zootropolis draait vanaf 17 februari in de bios. En dat is maar goed ook, want we kunnen écht niet meer wachten op deze film! 😉

2. Sisters
Yesss, funny girls Tina Fey & Amy Poehler shinen samen in een nieuwe comedy <3. 

Als de ouders van zusjes Maura (Amy) en Jane (Tina) hun huis verkopen, moeten de meiden al hun spulletjes van vroeger ophalen. Om de goede oude tijd te herleven geven ze een klein feestje voor hun oud-klasgenoten. De reünie loopt alleen al snel uit de hand, en verandert in een wild feest. Oh, boy! 

Sisters draait vanaf 24 maart in de bios. Aftellen maar! 

3. Finding Dory
Woohoohooooo, Dory & haar friends uit Finding Nemo zijn eindelijk terug met een nieuw avontuur! De vergeetachtige Dory duikt met Nemo en Marlin in het diepe, als ze op zoek gaat naar haar vergeten verleden. Wat kan Dory zich nog herinneren? Wie zijn haar ouders? En waar leerde ze met walvissen praten? 

Spannend! En zó adorable <3. Finding Dory draait vanaf 29 juni in de bioscoop. Dat duurt natuurlijk nog veel te lang, dus tot die tijd zetten we de trailer op repeat. En kijken we Finding Nemo nog een keer (of tien) ;-).