We love ’em!

Ah, romantische comedy's… We kunnen er écht geen genoeg van krijgen. Zelfs als we onze favo romcom inmiddels al kunnen dromen, blijven we 'm leuk vinden. 

Daarom zet CG! vandaag onze top 3 romcoms voor je op een rijtje. Tijd voor een movie marathon

(500) Days of Summer
Tom (Joseph Gordon-Levitt) kopieert wenskaarten voor zijn beroep. Hij is een hopeloze romanticus en hij is er dan ook kapot van als zijn vriendin Summer (Zoeey Deschanel) hun relatie verbreekt. Hij gaat terug naar verschillende momenten in de 500 dagen die ze samen waren om erachter te komen waar het verkeerd is gegaan.

Bridget Jones's Diary
Bridget Jones (Renée Zellweger) is 32 en zo vrijgezel als het maar kan. Haar familie en vrienden herinneren haar hier continu nu aan en ze is klaar voor een verandering. Ze wilt gezonder gaan leven en een man vinden. In een dagboek schrijft ze al haar belevenissen. Ze vindt haar baas Daniel (Hugh Grant) een aantrekkelijke man, maar is het nu wel zo verstandig om iets met hem te beginnen? 

About Time
De 21-jarige Tim (Domhnall Gleeson) ontdekt na het zoveelste saaie nieuwjaarsfeestje dat hij kan tijdreizen. Hij kan de geschiedenis niet veranderen, maar wel de loop van zijn eigen leven. Hij besluit zijn speciale gave dan ook in te zetten om een vriendin te krijgen. Maar dit lost niet zomaar zijn problemen op.