Must-see alert!

Toe aan een filmavondje met vriendinnen? Dan zit je hier helemaal goed. 

Deze maand komen er namelijk weer allemaal leuke nieuwe films in de bios. Benieuwd?

1. Jupiter Ascending
Deze film gaat over Jupiter Jones (Mila Kunis), die werd geboren in een nacht waarin de tekenen erop wezen dat zij voorbestemd was om grootse dingen te bereiken. Nu is ze volwassen en kan ze alleen maar dromen van de sterren, want de realiteit is dat ze overdag toiletten moet schoonmaken en het leven tot nu toe niet echt mee zit. 

Maar als Caine (Channing Tatum), een genetisch ontworpen soldaat, op aarde landt om haar op te sporen, ontdekt Jupiter wat de sterren voor haar in petto hadden. 

Jupiter Ascending draait vanaf 5 februari in de bioscoop. Pssst… We geven ook 10×2 vrijkaarten voor de film weg. Winnen?  

 

2. Mortdecai
Charles Mortdecai (Johnny Depp) is een kunsthandelaar en parttime schurk. Gewapend met zijn goede looks en charme reist hij de hele wereld over, op zoek naar een gestolen schilderij dat heel veel geld waard is. Onderweg moet hij dealen met boze Russen, inspecteur Martland van de Britse MI5, een internationale terrorist en zijn vrouw (Gwyneth Paltrow). Daarbij kan hij alleen rekenen op de hulp van zijn trouwe dienaar Jock. 

Mortdecai check je vanaf 19 februari in de bios.  

3. Backstreet Boys – Show 'Em What You're Made Of
Guilty pleasure alert! Deze film vertelt het verhaal van de Backstreet Boys. Ga terug in de tijd, naar toen de mannen net doorbraken, en kijk live mee naar een speciaal optreden van de boyband. Deze film wordt ook maar één keer vertoond, dus komt dat zien!  

Backstreet Boys – Show 'Em What You're Made Of draait op 26 februari in de bioscoop.