Must-see alert!

Heb je een fun bioscoopavondje op de planning staan, maar nog geen idee welke movie jullie gaan checken? CG! to the rescue ;-). 

Wij zochten drie nieuwe biscoopfilms aan die je asap moet zien. Dat wordt rennen!

Welke film lijkt jou het leukst?

1. The Maze Runner: The Scorch Trials
Yesss, eindelijk is TMR back! In het tweede deel van de saga krijgen Thomas (Dylan O'Brien) en de andere Gladers te maken met de grootste uitdaging tot nu toe. Ze moeten zoeken naar aanwijzingen over de secret organisatie WCKD. Deze tocht leidt ze naar de Scorch. Een gevaarlijk landschap, waar ze tot een schokkende ontdekking komen.

The Maze Runner: The Scorch Trials draait sinds deze week in de bios. Yay! 

2. The Intern 
Jules (Anne Hathaway) is de oprichter van een succesvolle fashion website. Het bedrijf besluit een nieuwe stagiair aan te nemen, Ben (Robert De Niro). Maar hij is iets anders dan zijn voorgangers. Ben is namelijk 70 jaar oud! Jules zit totaal niet op hem te wachten. Maar al snel blijkt dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze dacht. BFFs much

Pssst… The Intern draait sinds deze week in de bios. Enne, CG! heeft nu een heel leuke actie voor je ;-). Kijk snel hier

3. Ed Sheeran – Jumpers For Goalposts
Yep, je leest het goed. Er komt een bioscoopfilm over Ed Sheeran aan! In dit bioscoopconcert zie je de hoogtepunten uit Eds carrière voorbij komen. Van funny backstage beelden tot verhaaltjes van zijn friends. Zo cool! En dat niet alleen… Zijn concert in Londen wordt namelijk ook live uitgezonden tijdens deze movie. Mag je niet missen dus. 

Ed Sheeran – Jumpers For Goalposts draait op 22 oktober in de bios. Kaarten bestel je hier