3x Romantische Movies

Van Nicholas Sparks

Van Nicholas Sparks

Have you heard the news? De nieuwe film van Nicholas Sparks, The Longest Ride, draait sinds deze week in de bios. Woehoee! 

Om dit te vieren hebben we drie must-see films van de held voor je uitgezocht. Perfect voor een girls night, of een romantisch avondje met je lover natuurlijk ;-)…

1. The Last Song
Het leven van de 17-jarige Ronnie (Miley Cyrus) staat op z'n kop als haar ouders gaan scheiden. Haar vader verhuist en Ronnie is woedend. Na drie jaar vindt haar moeder het wel genoeg en stuurt ze Ronnie naar haar vader toe om daar wat tijd met hem door te brengen. Ze hebben bijna niets met elkaar gemeen, behalve hun liefde voor muziek. 

Ook leuk: Miley heeft haar lange, bruine lokken nog in deze film. Throwback alert! šŸ˜‰

2. A Walk To Remember
Landon (Shane West) is de populaire bad boy op school. Maar als hij met zijn vrienden een grap uithaalt bij een jongen, loopt dit helemaal uit de hand. Als straf moet Landon meespelen in een toneelstuk op school. Daar leert hij Jamie (Mandy Moore) kennen. Ze is de dochter van de plaatselijke dominee, serieus en conservatief. Alles wat Landon niet is dus. Toch wordt hij in no-time verliefd op haar, maar dat maakt zijn leven er niet makkelijker op. 

3. The Longest Ride
Geen zin om thuis te zitten? Sleep je date dan mee naar de bios voor deze movie.

Pssst… Had je CG!'s The Longest Ride-winactie al gespot?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen