Summer vibes!

We can't get enough of beach days! Maar jammer genoeg kunnen we niet voor altijd op het strand blijven liggen… 😉 

Om toch nog een beetje in de beachy mood te blijven, zocht CG! de 3 leukste surffilms voor je uit. XL-bak popcorn erbij en enjoy

1. Chasing Mavericks
Chasing Mavericks is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van surfhero Jay Moriarty. Jay is nog maar 15 jaar als hij de grootste golf van de wereld wilt surfen. Hij is verre van ready hiervoor. Daarom besluit local surflegend Frosty (Gerard Butler) hem te coachen. Als de twee zich voorbereiden op het onmogelijke, leren ze elkaar steeds beter kennen. 

2. Surf's Up
Wist je dat surfen eigenlijk is uitgevonden door pinguïns? In deze fun animatiefilm krijg je een behind-the-scenes look bij het WK surfen voor pinguïns. En dat niet alleen… Je leert ook de grote ster Cody Maverick kennen ;-). 

3. Soul Surfer
Deze dramafilm vertelt het waargebeurde verhaal van de Hawaiiaanse surf chick Bethany Hamilton (Anna Sophia Robb). Tijdens een everyday surfsessie met haar best friend Alana Blanchard, wordt Bethany aangevallen door een haai. Ze overleeft het maar net, maar ze raakt wel haar arm kwijt. Haar droom om pro-surfer te worden valt in één klap uit elkaar, maar Beth geeft niet op.