Ed Westwick-alert!

Baal jij ook zo van de winter en het slechte weer? CG! to the rescue!

Wij zochten de drie leukste winter movies voor je uit. Zo verdwijnen je winter blues als sneeuw voor de zon… 😉

 

 

1. Chalet Girl
Kim (Felicity Jones) is een geweldige skateboarder, maar vanwege familieomstandigheden moet ze haar carrière opgeven en voor haar vader zorgen. Ze heeft een saai bijbaantje, maar droomt ervan om iets nieuws te gaan doen. Als ze een cursus gaat volgen om hostess te worden, krijgt ze de mogelijkheid om in een luxe chalet in de Alpen te gaan werken. Ze leert daar snowboarden en blijkt een natuurtalent te zijn. Maar dan wordt ze stapelverliefd op Jonny (Ed Westwick), de zoon van de baas en loopt alles net even anders. 

2. Ice Age
20.000 jaar geleden veranderde de aarde in één grote klomp ijs, en overal ter wereld vluchtten de dieren. Eén vreemd groepje bleef over: luiaard Sid, mammoet Manny, sabeltandtijger Diego en eekhoorn Scrat. Deze buitenbeentjes werken samen om een mensenkind te herenigen met zijn familie. Hiervoor moeten ze alleen wel heel wat obstakels trotseren…

3. Frozen
Natuuuurlijk mag Frozen ook niet ontbreken in het lijstje. Bergbeklimmer Kristoff en de jonge Anna reizen met een stel rendieren over de besneeuwde bergtoppen en gevaarlijke kliffen. Ze zijn op zoek naar Anna's zus Elsa, die een legendarische Sneeuwkoningin is. Ze hebben haar nodig om de eeuwigdurende winter die over het koninkrijk gevallen is te beëindigen. Ze moeten de natuurelementen moeten overwinnen om het koninkrijk te redden.