Zo blijft jouw haar perfect zitten tijdens het sporten!

Zit jouw haar ook altijd in de weg als je gaat sporten? Met deze drie haarstijlen blijft je coupe perfect zitten tijdens al je zware workouts én zie je er daarnaast amazeballs uit. 

1. Yoga
Begin met leave-in conditioner om je haar wat shinier te maken. Kam nu je haar strak naar achteren. Pak dan een kleine driehoekige pluk boven op je hoofd en maak dit vast met een elastiekje. Begin voor de tweede staart met beide wijsvingers bij je oren en breng ze met al het haar naar achter en maak ook dit vast. Voor de laatste staart pak je al je haar samen en maak je dit vast met een elastiekje. Deze haarstijl is super simpel en perfect voor yogaoefeningen omdat je lekker met je hoofd op de grond kan liggen.

2. Spin Class
Met deze look begin je ook weer met een kleine driehoekige pluk bovenop je hoofd. Je kan nu dit plukje op de normale manier vlechten, wat heel snel is, maar je kan er ook voor kiezen voor een dutch braid, wat betekent dat je je haar invlecht. Maak dit plukje vast en maak nu twee andere vlechten op dezelfde manier aan beide kanten van je hoofd. Pak nu deze drie vlechtjes samen en zet dit vast met een bobbypin. Neem nu al je haar en maak het vast in een superhigh ponytail. Finish met wat haarspray. Een superleuke look waar je zeker een goede workout mee kan doen!

3. Barre Hairstyle
Voor deze look breng je al je haar naar voren en borstel je het ook naar voren. Neem nu bij je nek een grote pluk haar ter grootte van een hanenkam en vlecht deze naar jouw smaak. Dit kan een ‘normale vlecht’ zijn of een ingevlochten vlecht. Je kan nu weer met je hoofd omhoog komen om je haar in een hoge staart vast te zetten. Split nu deze staart in twee delen, breng deze naar voren en maak er een knoop in alsof je begint met je veters strikken. Neem nu weer de twee plukken en maak opnieuw zo’n knoop aan de achterkant van je knot. Blijf hiermee doorgaan tot al je haar is geknoopt. Neem nu je vingers en trek de knot in de vorm waarin jij hem wilt hebben. Maak dit allemaal vast met speldjes zodat het allemaal goed op z’n plek blijft zitten. Eindig met wat haarspray and you’re done! 

Beeld: Instagram