Girls night!

Chick flicks, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Combineer de juiste acteurs met een romantisch liefdesverhaal, gooi er een beetje drama bovenop en bam! Je hebt onze nieuwe favo movie ;-).

CG! zette deze week de drie fijnste zwijmelfilms voor je op een rijtje. Trommel al je vriendinnen op, scoor een box tissues en enjoy

The Notebook
Allie (Rachel McAdams) komt begin jaren '40 naar North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah (Ryan Gosling), die meteen verliefd op haar wordt. Ondanks dat Allie uit een rijke familie komt en Noah een arbeider is, krijgen de twee een serieuze relatie. Maar als Allie aan het einde van de zomer weer naar huis moet en Noah bij het leger gaat, verandert alles. 

Titanic
De 17-jarige Rose (Kate Winslet) wordt door haar familie gedwongen om met de succesvolle Cal Hockley te trouwen. Als ze met z'n allen aan boord van het superdeluxe schipt Titanic zijn, wordt ze gered door Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), een derde klasse-passagier. Ondanks hun verschillende afkomst worden ze vrienden. De vonk spat al snel over, maar hier is niet iedereen het mee eens. 

A Walk To Remember
Landon (Shane West) is de populaire bad boy op school. Maar wanneer Landon en zijn vrienden een grap uit willen halen met een jongen, loopt dit helemaal uit de hand en belandt de jongen in het ziekenhuis. Als straf moet Landon meespelen in een toneelstuk op school. Daar leert hij Jamie (Mandy Moore) kennen. Ze is de dochter van de plaatselijke dominee, serieus en conservatief. Alles wat Landon niet is. Toch wordt hij binnen no-time verliefd op haar, maar dat maakt zijn leven er niet makkelijker op. 

 

Wat is jouw favoriete zwijmelfilm? Let us know