Herken jij deze side effects?

Na wekenlang whatsappen en daten, heb je nu toch écht de boy van je dromen gevonden. Hij is leuk, grappig en net zo verliefd als jij. Als twee blinde paarden rennen jullie over een grote roze wolk van geluk. Love is awesome.

Maar grote kans dat die nieuwe boyfriend niet alleen good vibes met zich meebrengt. Soms gooien ze namelijk ook meteen je hele leven om. Zijn deze side effects van het hebben van een vriendje herkenbaar voor jou?

Extreme make-over
Het kan twee kanten opgaan met je slaapkamer. Kamer 1 is ineens strak opgeruimd. Waar voorheen je kleding uitgestald lag, staat nu ineens een stoel, en waar je eerst altijd moest hink-stap-springen, zie je nu ineens een vloer. Een museum is er niets bij. Kamer 2 is het compleet tegenovergestelde. Je bureau is veranderd in een slagveld van dvd's en series, en je nachtkastje lijkt ineens meer op een mini-voorraadkast voor al jullie movie snacks. Wie heeft er nog een bioscoop nodig als je je eigen theatre hebt?

Don’t leave me!  
Je kan niet zonder hem. Onmogelijk! Want, één minuut niet samen, is één minuut niet geleefd.

De nieuwe huismus
Ieder weekend zet jij de voors-en-tegens van uitgaan met vriendinnen op een rijtje.  Voor: Een supergezellige avond in de stad met je favo friends. Tegen: Eén avond zonder je lover. Staying home it is.

Waar het hart vol van is…
Je nieuwe boy is hét gespreksonderwerp van de dag. Op magische wijze beginnen of eindigen alle gesprekken met zijn naam. I love him, you love him and everybody loves him! Of toch niet?
 

Ondanks deze vier side efffects blijft real love natuurlijk het mooiste wat er is! En als je iemand vindt met wie je iedere minuut van de dag door wilt brengen, moet je daar gewoon lekker van genieten. Zolang je vrienden en familie maar niet vergeten hoe je eruit ziet 😉

 

Fotografie: Anne Menke